Muharrem İnce'den CHP'li başkanlara eleştiri: Bir başarı hikayesi yok!

CHP'den ayrılarak kendine ayrı bir rota çizen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın bir sorun çözmediklerini söyleyerek, "Bir başarı hikayesi yok." Şeklinde konuştu.

09.05.2022-11:18 - (Son Güncelleme: 09.05.2022-12:31)

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Atatürk doğrultusundan kaydığını ifade ederek CHP yönetimine büyük eleştiriler yapan ve ardından CHP'den istifa eden ve Memleket Partisini kuran Muharrem İnce, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın belediye başkanlığı performanslarına dair görüşlerini dile getirdi.

Bir canlı yayına katılım gösteren Muharrem İnce bazı açıklamalarda bulundu.

Muharrem İnce'den Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a: Çözebildikleri sorun yok

Muharrem İnce'den CHP'li başkanlara eleştiri: Bir başarı hikayesi yok!

Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ın şimdiye kadar herhangi bir sorunu çözmediklerini ifade ederek, "Bir başarı hikayesi yok." şeklinde konuştu.

Bana bir tane çözülmüş sorun gösterin

Muharrem İnce, "Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın performanslarını nasıl görüyorusunuz?" sorusuna şu şekilde cevap verdi:

"Bana bir tane çözülmüş sorun gösterin. İstanbul'un sorunları ortada duruyor. İstanbul'da çözülmüş bir sorun göremiyorum. Bunu da söylemek zorundayım. Siz İstanbul'da yaşıyorsunuz var mı? Yok. Bir başarı hikayesi yok. Ankara'da yaşıyorum orada da çözülmüş bir sorun yok.

Tarık Bulduk
tarikbuldk@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal