Elon Musk ölüm tweeti nedir? If I die under mysterious circumstances, it’s been nice knowin ya! Elon Musk tweeti ne demek, türkçe çevirisi nedir?

Twitter’ı satın almasından ve Rusya Ukrayna savaşının seyrini değiştirecek desteklerinden bu yana gündemde daha sık yer edinmeye başlayan Elon Musk’ın ölüm tweeti çok konuşuluyor. Peki Elon Musk ölüm tweeti nedir? If I die under mysterious circumstances, it’s been nice knowin ya! Elon Musk tweeti ne demek, türkçe çevirisi nedir? Tüm soruların yanıtı haberimizde...

09.05.2022-11:01 - (Son Güncelleme: 09.05.2022-11:01) Elon Musk ölüm tweeti nedir? If I die under mysterious circumstances, it’s been nice knowin ya! Elon Musk tweeti ne demek, türkçe çevirisi nedir?

Yaklaşık 75 gündür devam eden Rusya Ukrayna savaşında Ukrayna tarafında bir çok dünya ülkesi tarafından çeşitli yardımlar yapılıyor. Bazı milyarder isimler de Ukrayna’ya maddi destek sağlamaya devam ediyor. Bu milyarderler arasında Tesla’nın dünyaca ünlü CEO’su Elon Musk da bulunuyor. Rus birlikleri hakkında kritik istihbaratlar paylaşan ve Ukrayna’ya verdiği askeri iletişim desteğiyle savaşın seyrini değiştiren Elon Musk, Twitter hesabı üzerinden ‘’If I die under mysterious circumstances, it’s been nice knowin ya!’’ tweetini paylaştı.

Elon Musk ölüm tweeti nedir?

Elon Musk Ölüm Tweeti

Ukrayna’nın Rusya’ya karşı kötü giden seyrini değiştiren kişilerden birisi olarak görülen Elon Musk, Ukrayna ordusuna kritik askeri iletişim desteği verdi. Bu destek sonrasında bir tweet atan ünlü milyarder ‘’If I die under mysterious circumstances, it’s been nice knowin ya!’’ tweetini paylaştı.

Rus güçlerinin hedefi haline gelen Elon Musk’ın paylaştığı tweetin Türkçe anlamının "Gizemli koşullar altında ölürsem, sizi tanımak güzeldi" olduğu öğrenildi.

Elon Musk’ın ölüm tweetinin daha günlerce sosyal medyanın gündeminde kalacağı tahmin ediliyor. Ünlü milyarderin gece yarısı paylaştığı bu sözler sonrasında ABD hükümetinin Musk’a özel önlemler alacağı ifade edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal