Muharrem İnce, Kendi Adaylığı İçin İstanbul'da Anket Yaptırdı!

CHP'nin 24 Haziran'daki Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, İstanbul'da kendisi için anket yaptırdı. İnce, yaptırdığı anketi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na sunacağını söyledi.

17.11.2018-12:49 - (Son Güncelleme: 17.11.2018-12:41) Muharrem İnce, Kendi Adaylığı İçin İstanbul'da Anket Yaptırdı!

CHP'nin 24 Haziran seçimlerindeki Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce İstanbul için anket yaptırdığı sorusuna "Bunu pek çok insan yaptırdı. Ben de yaptırdım tabii ki. Onu da Genel Başkan'a vereceğim." diyerek cevap verdi.

İSTANBUL ADAYLIĞINA YEŞİL IŞIK YAKMIŞTI

Milliyet gazetesinden Tunca Bengin, İnce ile görüşmesi ardından köşesinden yazdığı yazıda şunları söyledi; CHP Parti Meclisi'nin "Aday belirlenmesinde ön seçim olmayacak, eğilim yoklaması da her yer için geçerli olmayacak" kararı ön seçim koşulu ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na adaylık hususunda yeşil ışık yakan Muharrem İnce'ye karşı kırmızı ışık olarak algılandı. Fakat hemen ardından İnce'nin randevu isteği ve Kılıçdaroğlu'nun buna sıcak bakmasıyla yeşil ışık ihtimali gene gündeme geldi. An itibarıyla görüntü ise sarı ışık. Kırmızı veya yeşile dönme ihtimali ile alakalı gelen işaretler de şu şekilde:

GÜCÜNÜ KAYBETTİ ELEŞTİRİLERİNE TEPKİ GÖSTERDİ

Cumhurbaşkanlığı seçimi ardından kurultay restleşmesi sebebi ile genel merkez tarafı İnce'nin adaylığına sıcak bakmıyor, "İnce'nin halktaki birleştirici gücünü yitirdiğini" öne sürüyor. İnce tarafı ise Muharrem İnce adının gerçekleştirilen bütün anketlerde birinci çıktığını iddia ederek, "Toplumdaki gücünü yitirdi" eleştirilerine tepki gösteriyor.

KILIÇDAROĞLU'NDAN RANDEVU TALEBİ

Muharrem İnce, "Kılıçdaroğlu'ndan randevu isteğiniz mi oldu?" biçimindeki soruya "Evet, fakat ne zaman görüşeceğimizi bilmiyorum. Bu partinin Cumhurbaşkanı adayı olmuş birisi olarak seçim öncesindeki görüşlerimi söyleyeceğim kendisine." diyerek cevap verdi.

İSTANBUL İÇİN ANKET YAPTIRDI

İnce İstanbul için anket yaptırdığı sorusuna ise "Bunu pek çok kişi yaptırdı. Ben de yaptırdım tabii ki. Onu da Genel Başkan'a vereceğim." cevabını verdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal