MHP Lideri Bahçeli: Cemal Enginyurt'un Açıklamaları MHP'yi Bağlamaz!

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'un AK Parti ve Cumhur İttifakı ile alakalı açıklamalarına MHP lideri Devlet Bahçeli'den cevap geldi. Bahçeli, "Enginyurt'un açıklamaları MHP'yi bağlamaz" dedi.

17.11.2018-12:35 - (Son Güncelleme: 17.11.2018-12:24) MHP Lideri Bahçeli: Cemal Enginyurt'un Açıklamaları MHP'yi Bağlamaz!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den partisinin Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'un AK Parti ve ittifak ile alakalı sözlerine tepki geldi. Bahçeli, Enginyurt'un sözlerinin MHP'yi bağlamayacağını söyledi.

Sosyal medyadan açıklamalar yapan Bahçeli'nin paylaşımları şu şekilde:

Milliyetçi Hareket Partisi politikalarının nasıl teşekkül ettiği, söz ve açıklama hudutunun ne biçimde meydana gelip olgunlaştığı net ve açıktır.

Parti idarecilerimizin, parti üyelerimiz, milletvekillerimiz ve diğer teşkilat üyelerimizin belirlenmiş politik ilkelere aynen uymakla sorumludur.

Bu çerçevede partimizin siyasi eylemlerinin tespit edilmesinde, parti politikalarının tezahürüyle beraber kamuoyuna aktarılmasında Ordu Milletvekilimiz Sayın Cemal Enginyurt’un değerlendirme ve açıklamaları Milliyetçi Hareket Partisi’ni bağlamayacaktır.

Aziz halkımıza ve siyasi muhataplarımıza saygıyla duyurulur.

CEMAL ENGİNYURT NE DEMİŞTİ?

Enginyurt AK Parti'ye dönük olarak ittifak hususunda "AK Parti için durum 31 Mart'ta hiç de iyi durmuyor. Gerek anketler gerekse sokak alarm veriyor. Başta Sayın Cumhurbaşkanı olmak üzere AK Parti hükümeti ve görevlilerine şunu açık biçimde söyleyebiliriz: MHP, Cumhur İttifakı için bir kazançtır, kazanımdır. MHP ile beraber girilecek bir seçimden büyük başarılar doğacaktır, iyi sonuçlar, güzel neticeler alınacaktır. Tersini düşünmek dahi istemiyorum. 31 Mart akşamı tersi olduğu durumda birileri Külliye'de çok ağır zılgıtlar yiyebilir. Herkes aklını başına alsın." demişti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal