CHP'de Deprem; Toplu İstifa Ettiler

Şanlıurfa'da, Cumhuriyet Halk Partisi il yönetim kurulu üyeleri ve kurultay delegeleri gerçekleştirdikleri basın toplantısı ile il yönetiminden toplu olarak istifa etti.

17.11.2018-12:42 - (Son Güncelleme: 17.11.2018-13:59)

Şanlıurfa'da, Cumhuriyet Halk Partisi il yönetim kurulu üyeleri ve kurultay delegeleri gerçekleştirdikleri basın toplantısı ile il yönetiminden toplu olarak istifa etti.

Özel bir mekanda yapılan basın toplantısı, CHP Şanlıurfa il yönetim kurulu üyesi ve kurultay delegesi Mustafa Taplamacı, Neşe Tanal ve Ahmet Kılıç liderliğinde düzenlendi.

'VEKALETEN YÖNETEN KİŞİ İLE ÇALIŞAMIYORUZ'

CHP Şanlıurfa il yönetim kurulu üyeliğinden istifada bulunan 12 kişi adına açıklamalarda bulunan CHP Şanlıurfa kurultay delegesi Neşe Tanal, istifa sebeplerini söyledi. Tanal, 'Örgütümüz ile verdiğimiz karar doğrultusunda demokratik hakkımızı kullanarak, CHP Şanlıurfa il yönetiminden istifa etme kararı verdik. CHP Şanlıurfa il başkanlığının aylardır vekaleten yönetilmesi ve bu işi vekaleten yürüten kişi ile çalışamadığımız ve çalışamayacağımız için CHP Şanlıurfa il yönetim kurulu üyeliğimizden istifa ettiğimizi kamuoyuna duyurur, saygılar sunarız' şeklinde konuştu.

BİR ÇOK İSİM İSTİFA ETTİ

İstifa eden üye ve delegeler, il yönetim kurulu ve üyesi ve kurultay delegesi Mustafa Tatlamacı, Neşe Tanal, Ahmet Kılıç, Hasan Gülhan, Halit Kılıç ile il yönetim kurulu üyesi Çetin Uluç, Ahmet Yağmur, Mustafa Rızvanoğlu, Semiha Alkan ve il bilişim sekreteri Mehmet Kılıç ile CHP Eyyübiye İlçe Başkanı Şaban Kılıç oldu.

CHP Şanlıurfa İl Başkanı Aziz Aydınlık milletvekili seçilmesinin ardından vekaleten Hayrettin Cidir il başkanlığına getirilmişti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal