Muhalefette Kafaları Karıştıran Gizli Görüşme İddiası: Abdullah Gül İle Görüştüler!

Muhalefet hakkında kulisleri karıştıran bir haber geldi. CHP’li Ekrem İmamoğlu, Canan Kaftancıoğlu ve Abdullah Gül’den gizli görüşme iddiaları kafaları karıştırdı.

24.09.2021-09:37 - (Son Güncelleme: 24.09.2021-11:23) Muhalefette Kafaları Karıştıran Gizli Görüşme İddiası: Abdullah Gül İle Görüştüler!

Millet İttifakı’nda Cumhurbaşkanlığı seçimi için adaylık krizleri sürüyor. İttifak henüz bir aday belirleyememişken ortaya kulisleri karıştıran iddia atıldı. CHP’li Ekrem İmamoğlu, Canan Kaftancıoğlu ve Abdullah Gül’den gizli görüşme iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

EKREM İMAMOĞLU, CANAN KAFTANCIOĞLU VE ABDULLAH GÜL ARASINDA GİZLİ GÖÜRŞME İDDİASI

Akşam Gazetesi’nin haberine göre, eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İstanbul Büyükşehir Belediyesi  (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile gizli bir görüşme gerçekleştirdiği iddia edildi. Bu görüşme CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı adaylı için Ekrem İmamoğlu’nun önünü kestiği haberlerini gündeme getirdi.

GİZLİ GÖRÜŞMEDE KLAÇDAROĞLU TARAFINDAN ÖNÜ KESİLEN EKREM İMAMOĞLU YARDIM MI İSTEDİ?

İddiaya göre adaylık konusunda Kılıçdaroğlu tarafından önü kesilen Ekrem İmamoğlu kendi önünün açılması için eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile taktiksel gizli bir görüşme gerçekleştirmiş olabilir. CHP’de Cumhurbaşkanlığı adaylığı için Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş arasında çekişme yaşandığı biliniyor. CHP’nin seçimleri kazanmak için ise HDP’ye umut bağladığı da bilinenler arasında yer alıyor.

CHP CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİ İÇİN HDP’YE UMUT BAĞLADI

CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu katıldığı bir programda ‘Keşke Selahattin Demirtaş Cumhurbaşkanı seçilse, inşallah seçilir ülkemize de renk gelir ama düşük bir ihtimal’ demişti. Bu açıklamada CHP’nin seçimleri kazanmak için tamamen HDP’ye umut bağladıklarını kanıtlamış oldu.

GİZLİ GÖRÜŞMEDE ABDULLAH GÜL’E ADAYLIK TEKLİF EDİLMİŞ OLABİLİR

Millet İttifakı'nda adaylık krizi sürüyorken CHP’li Ekrem İmamoğlu, Canan Kaftancıoğlu ve Abdullah Gül’den gizli görüşme iddiaları kafaları karıştırdı. İddiaya göre adaylık konusunda Kılıçdaroğlu tarafından önü kesilen Ekrem İmamoğlu kendi önünün açılması için eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile taktiksel gizli bir görüşme gerçekleştirmiş olabilir. Başka bir iddia ise Cumhurbaşkanlığı adaylığı için Abdullah Gül’e teklif götürmüş olabileceği yönde. Daha öncede CHP tarafından Abdullah Gül’e adaylık teklifi götürülmüştü. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal