Kritik Görüşmenin Tarihi Belli Oldu: Cumhurbaşkanı Erdoğan 29 Eylülde Rusya’da Putin ile Görüşecek

Türkiye ile Rusya arasında son zamanlarda yaşanan gerginliklerin önümüzdeki haftalarda Erdoğan-Putin görüşmesinde giderilmesi bekleniyor. Görüşme konuları iki ülke tarafından belirlendi

24.09.2021-09:51 - (Son Güncelleme: 24.09.2021-11:29) Kritik Görüşmenin Tarihi Belli Oldu: Cumhurbaşkanı Erdoğan 29 Eylülde Rusya’da Putin ile Görüşecek

Türkiye ile Rusya içinde son zamanlarda gündeme gelen sıkıntıların ilerideki haftalarda Erdoğan-Putin görüşmesinde halledilmek üzere konuşulacağı düşünülüyor. Söz konusu görüşme konuları iki ülke tarafından belirlendi.

CUMHURBAŞKANI RUSYA FEDERASYONU'NA GİDECEK

Rusya Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Dmitry Peskov, Putin ile Erdoğan arasında yapılacak görüşmenin gündeminin bazı ayrıntılarını açıkladı. Rus basınında çıkan haberlere göre Peskov, "Gerçekten de Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çalışma ziyareti için Rusya Federasyonu'na gelmeyi planlıyor" dedi. 

ERDOĞAN İLE PUTİN SURİYE VE DİĞER BÖLGESEL KONULARI TARTIŞACAK

Sözcü, Putin-Erdoğan görüşmesinin çok geniş bir gündeme sahip olacağına dikkat çekerek ikili ilişkilerden başlayarak birçok konunun çözüleceğini vurguladı. Görüşmede iki tarafın Suriye meselesini ve "diğer bölgesel çatışmaları" da ele alacağı bildirildi. Rusya Devlet Başkanı ve Türkiye Cumhurbaşkanı 29 Eylül'de bir araya gelecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal