Muğla'da uzman çavuş tarafından darbedildiğini iddia etmişti: Türkiye'nin konuştuğu Dr. Tahir Tarımer suskunluğunu bozdu!

Muğla'da, 14 Mart Tıp Bayramı'nda Uzman Çavuş Ali Aladağlı'nın (32) saldırısına uğradığını öne sürerek şikayetçi olan fakat ortaya çıkan görüntülerle darbedilmediği tespit edilen Dr. Tahir Tarımer suskunluğunu bozdu. Türkiye'nin konuştuğu o görüntüleri izlemediğini söyleyen Dr. Tarımer, olay karşısında daha farklı davranması gerektiğini söyledi.

22.03.2022-10:32 - (Son Güncelleme: 22.03.2022-10:40)

Muğla'da gerçekleşen bu olay sosyal medyadan büyük tepki topladı. Bir Devlet hastanesinde görevli olan Dr. Tahir Tarımer, Uzman Çavuş Ali Aladağlı tarafından saldırıya uğradığını  öne sürerek şikayette bulunmuştu. Fakat daha sonra ortaya çıkan görüntüler ise olayın bambaşka olduğunu açıklar nitelikteydi. Suskunluğunu bozan Dr. Tarımer, Türkiye'nin gündeminde geniş yer bulan olaya dair görüntüleri izlemediğini belirterek yaşananları tek tek anlattı.

Ne olmuştu?

Yatağan Jandarma Komutanlığı'nda görevli Uzman Çavuş Ali Aladağlı, 14 Mart'ta saat 23.00 sıralarında rahatsızlanınca ambulansla Yatağan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradaki müdahalesinin ardından Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Aladağlı, kendisini muayene etmek isteyen acil serviste görevli Dr. Tahir Tarımer ile tartıştı. Olaya hastanenin güvenlik görevlileri müdahale etti. Tarımer, tartışma sırasında Aladağlı, tarafından darbedildiğini ileri sürdü. Vücudunda kızarıklık oluştuğunu ve gözlüğünün kırıldığını söyleyen Tarımer, darp raporu alıp Aladağlı'dan şikayetçi oldu. Ali Aladağlı da darp raporu aldı. Apandisit teşhisi konulan Aladağlı, ameliyat edildi.

İpin ucu kaçtı

Sosyal medyadan ve birçok  yerden gündemden düşmeyen bu olaya dair açıklamalarda bulunan Dr. Tahir Tarımer, sadece evrakları almak istediğini ve korktuğu için öyle davrandığını belirtti. Olayın yaşandığı ve tansiyonun yükseldiği anda daha farklı davranması gerektiğini kabul eden Tarımer, protesto konusunda bilgisi olmadığı ve ipin ucunun kaçtığını dile getirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal