Muğla'da Seyir Halindeki Tır Önüne Geçeni Yıkıp Geçti

Bodrum’da seyir halinde bulunan bir tırın dorsesi telefon direklerinin kırılmasına neden oldu. Kırılan direkler etrafta bulunan araçlara zarar verdi. O anları güvenlik kamerası kaydetti.

27.11.2021-10:50 - (Son Güncelleme: 27.11.2021-17:44) Muğla'da Seyir Halindeki Tır Önüne Geçeni Yıkıp Geçti

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, bir tırın dorsesi iki adet telefon direğini kırdı. Olay esnasında telefon direklerinin kırılmasıyla, 2 otomobil maddi hasar gördü. O anlar çevrede bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.  

GÜVENLİK KAMERASI KAYDETTİ

Bodrum’da Gazderesi Caddesi Turgutreis istikametinde ilerleyen tır şoförü Kadir Yüzlek’in sürdüğü tırın dorsesi, telefon kablolarına takıldı.  Yaşanan olayda, 2 telefon direğinin kırılarak yola devrildiği görüldü. Kırılan direklerden biri civarda park halinde bulunan 2 otomobile çarparak sahiplerini maddi hasara uğramasına neden oldu. Trafik levhasının da yıkılmasına sebep olan tırın geçiş anlarını çevrede bulunan bir güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. 

İYİ Kİ CANA GELMEDİ

Tır sürücüsü Kadir Yüzlek, yaşanan kaza olayı ile ilgili şu ifadeleri kullandı; ‘Sanayi istikametinden aşağı doğru gelirken birden ses duyduk. Bir otomobilin lastiği patlayınca bizi şaşırttı. Kabloyu takıp koparmış. Biz de durduk ama iş işten geçti. İyi ki cana gelmedi.’

ÇÖP KONTEYNERİ METRELERCE SÜRÜKLENDİ

Olayın yaşandığı dakikalar bir iş yerine ait güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Kaydedilen görüntüde, araç seyir halinde ilerlediği esnada tırın dorsesi, telefon kablolarına takılarak elektrik direkleri devirdiği ve bir çöp konteynerinin peşinden metrelerce sürüklendiği anlar yer aldı. 

Tır sürücüsü olan Kadir Yüzlek, otomobil lastiğinin patlama sesini duyunca durduğunu dile getirdi. Devrilen direkler park halindeki 2 otomobile zarar vermesiyle içlerinden birinde bulunan sürücü ve yolcuların kazayı yara almadan atlattığı bilgisi verildi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal