Muğla'da Oğlunun Evlenmek İstediği Kıza Beğenmeyen Baba Evlat Katili Oldu!

Muğla’nın Menteşe ilçesinde oğlunun evlenmek istediği kızı beğenmeyerek karşı çıkan baba Hüseyin Kara (62), oğlu Cavit Kara (28) ile tartışması sonrası belinden çıkardığı tabancayla öldürdü.

15.02.2022-14:45 - (Son Güncelleme: 15.02.2022-15:48)

Muğla'nın Menteşe ilçesinde, oğlu Cavit Kara'yı (28) tabancayla öldüren Hüseyin Kara (62) ifadesinde, oğlunun evlenmek istediği kıza karşı çıktığını, bu nedenle tartıştıklarını söyledi.

Akşam saatlerinde meydana gelen olay, Muğla’nın Menteşe ilçesi Akkaya Mahallesi'nde meydana geldi. Söz konusu olaya ilişkin edinilen bilgilere göre, evlerinin bahçesinde odun kıran 62 yaşındaki Hüseyin Kara ile 28 yaşındaki Cavit Kara tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine belindeki tabancayı çıkaran Hüseyin Kara, elinde silahı oğluna doğrultarak ardı ardına ateş etti. 

EVLENMEK İSTEDİĞİ KIZI BEĞENMEYİNCE ÖLDÜRDÜ

Oğlu Cavit Kara'yı (28) tabancayla öldüren Hüseyin Kara (62) ifadesinde, oğlunun evlenmek istediği kız arkadaşına karşı çıktığını ve bu nedenle de tartıştıklarını dile getirdi. 


İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, babası tarafından silahla ateş edilen 28 yaşındaki Cavit Kara'nın boynuna ve kalbine isabet eden kurşunlar nedeni ile hayatını kaybettiğini belirledi. Kara’nın cansız bedeni otopsisi yapılmak için Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu'na götürüldü. Oğlunun evelenmek istediği kıza karşı çıktığı için evlat katili olan 62 yaşındaki Hüseyin Kara da jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Emniyette ifadesi alınan Kara, oğlunun evlenmek istediği kıza karşı çıktığından dolayı aralarında tartışma çıktığını ifade etti. Tartışma esnasında oğlunun kendisine hakaret ettiğini söyleyen Kara, kendisinin sinirlerine hakim olamadığını ve bu nedenle oğlunun öldürdüğünü söyledi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal