Muğla’da Caminin Minaresine Yıldırım Düştü: Kapı ve Pencere Camları Kırıldı!

Muğla’da bir caminin minaresine yıldırım düşmesi sonucu elektrik tesisatında kapı ve pencere camlarında hasar meydana geldiği kaydedildi. Yıldırım düştüğü sırada cami içinde ve bahçesinde kimsenin olmaması faciayı önledi.

02.02.2022-18:08 - (Son Güncelleme: 02.02.2022-18:08) Muğla’da Caminin Minaresine Yıldırım Düştü: Kapı ve Pencere Camları Kırıldı!

Öğle ezanı vaktine 25 dakika kala caminin minaresine yıldırım düştü. Caminin elektrik tesisatında, kapı ve pencere camlarında hasar oluşurken, yıldırım düştüğü esnada cami içinde ve avlusunda kimsenin olmaması büyük bir faciayı önledi. 

Olay, Muğla'nın merkez ilçesi Menteşe'de meydana geldi. Dün öğle saatlerinde etkili olan kuvvetli yağmur, bölgede bugünde etkisini sürdürdü. İlçede bulunan Menteşe Ortaköy Cami'ne  bugün saat 13.00’da caminin minaresine yıldırım düştü.  


KAPI VE PENCERE CAMLARI KIRILDI

Öğle ezanı vaktine 25 dakika kala caminin minaresine düşen yıldırım sonrasında, caminin elektrik tesisatında ve ses sisteminde hasar meydana geldi. Aynı zamanda caminin kapı ve pencere camları da kırıldı. 

ŞANS ESERİ ÖLEN YA DA YARALANAN OLMADI

Yıldırım düşmesi sonrasında çevrede bulunan ve iş yerlerinde elektrik kesintisi oluşurken, camini yakınlarında kimsenin olmaması faciayı önledi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal