Muğla'da Yatağında Ölü Halde Bulunan Gamze'nin Anne Ve Babasından Korkunç İfadeler!

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 17 yaşındaki Gamze Sakallıoğlu’nun ölümü ile ilgili tutuklanan anne ve babasının ifadelerine ulaşıldı. Anne, kızını olay sabahı yatakta yüzüstü yatar şekilde bulduğunu söyledi. İşte detaylar...

28.01.2022-09:46 - (Son Güncelleme: 28.01.2022-10:25)

Geçtiğimiz günlerde Muğla'da meydana gelen bu korkunç olay sosyal medyada viral olmuştu. Muğla’da ailesi ile birlikte yaşayan 17 yaşındaki lise öğrencisi Gamze Sakallıoğlu annesi tarafından yatakta ölü bulunmuş, otopside boyun kemiğinin kırık olduğu ortaya çıkan genç kızın anne ve babası gözaltına alınmıştı.

Tutuklanarak cezaevine gönderilen baba M.H.S. ile anne T.S.'nin açıklamalarına erişildi. Arıcılık ve orman işleri yaparak geçimini sağlayan çift, verdikleri ifadede kızlarını öldürmediklerini söyledi.


YATAKTA YÜZÜSTÜ YATIYORDU

Anne T.S. ifadesinde, 'Olay gecesi eve misafirler geldi. Beraber lahmacun yedik, çikolata yedik. Bir süre sonra misafirler gitti. Kızım o gece kendi odasında değil ağabeyinin odasında uyudu. Sabah kalktığımda kızıma seslendim fakat bir ses gelmeyince yattığı odaya gittim. Odaya gittiğimde yatakta yüzüstü yatıyordu.' açıklamasında bulundu.

Ben de ne yapacağımı bilemedim. Hemen jandarmayı arayarak yardım istedim. Kızımı ben öldürmedim, gelinim ya da onun annesi öldürdü. Benim bir suçum yok” dedi. Anne T.S., kızının çikolataya alerjisi olduğunu da dile getirdi.


SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Baba M.H.S. ise ifadesinde o gece misafirlerin araçlarının arızalandığını ve misafirlere yardım ettiğini söyledi. Baba, misafirler gittikten sonra yattığını, sabah eşinin bağırma sesleri ile uyandığını vurguladı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal