Müge Anlı'daki Şevki Sözen Kimdir?

ATV'nin sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi her gün ilgi ile takip ediliyor. Programın adli tıp uzmanlığı Şevki Sözen hakkında araştırmalar arttı. Peki Müge Anlı programında yer alan Şevki Sözen kimdir?

17.02.2021-16:21 - (Son Güncelleme: 17.02.2021-16:21) Müge Anlı'daki Şevki Sözen Kimdir?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının adli tıp uzmanı Şevki Sözen'in hayatı merak edilmeye başlandı. Müge Anlı'dan ayrılan Profesör Doktor Arif Verimli'den sonra Şevki Sözen de mi programdan ayrılıyor? Müge Anlı programındaki Şevki Sözen kimdir? 

ŞEVKİ SÖZEN KİMDİR?

Şevki Sözen, 1963 yılında Afganistan'da doğdu. Baba tarafından Makedonya asıllıdır. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi mezunudur. Adli Tıp Uzmanlığı bulunmaktadır. 1987 senesinde asistan olarak iş hayatına başlamıştır. Daha sonra Yedek Subaylık yapmıştır. İstanbul Üniversitesinde Adli Tıp uzmanı, doçenti ve profesörü olarak görev yapmıştır. Günümüzde de Sözen, İstanbul Üniversitesi’nde çalışmalarına devam etmektedir.

Adli Tıp Uzamnı Şevki Sözen, evlidir ve bir çocuğu vardır. İleri seviye Fransızca ve İngilizce bilmektedir. Tiyatroyla ilgilenmektedir. Aile içi şiddet, cinsel saldırı ve çocuk istismarı konularında danışmanlık hizmeti vermektedir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal