Müge Anlı Dursun Zehir cinayeti çözüldü mü, Dursun Zehir olayında son durum ne?

Ekranların sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert her gün yeni bir olay çözüyor. 6 Ekim 2021'de Pazar ilçesinde, kaybolan Dursun Zehir olayı merak ediliyor. Olay hakkında itirafların gelmesinin ardından polis ekipleri harekete geçti. Birçok kişi Dursun Zehir hakkındaki detayları merak ediyor. Peki, Dursun Zehir hakkındaki gelişmeler nelerdir? Dursun Zehir bulundu mu? İşte merak edilen tüm soruların yanıtı…

27.03.2022-10:16 - (Son Güncelleme: 27.03.2022-10:16) Müge Anlı Dursun Zehir cinayeti çözüldü mü, Dursun Zehir olayında son durum ne?

ATV ekranlarında hafta içi her sabah ekranlara gelen Müge Anlı İle Tatlı Sert programı gündemde yerini aldı. Birçok kişi tarafından izlenen programda yaşanan gelişmeler oldukça merak edilmektedir. Her gün farklı bir olayı çözmek için çalışan Müge Anlı ve ekibi bu kez de 2021 yılı Ekim ayından beri haber alınamayan Dursun Zehir hakkında araştırmalarını sürdürüyor. Programa başvuran Zehir ailesi cinayet olayın çözülmesi için yardım istedi. Olay hakkındaki araştırmalar devam ederken katilin kim olduğu hakkında araştırmalar devam etmektedir.  Peki, Dursun Zehir hakkındaki gelişmeler nelerdir? Dursun Zehir bulundu mu? İşte merak edilen tüm soruların yanıtı haberimizde…

Dursun Zehir olayı nedir?

6 Ekim 2021 Çarşamba günü evinden yürüyüş yapmak için çıkan Dursun Zehir’den aylardır haber alınamadı. Trabzon- Rize yolu arasında yürüyüş yapan 71 yaşındaki Dursun Zehir'e ne olduğu öğrenmek isteyen aile Müge Anlı’nın programına başvurdu. Programda gelen itiraflar üzerine polis ekipleri olayla ilgili harekete geçti.

Dursun Zehir OlayıDursun Zehir'in cesedi bulundu mu?

Polis ekipleri gelen iddialar üzerine arama çalışması başlattı. Dursun Zehir’in öldürülüp gömüldüğü iddiası üzerine ekipler ilçe merkezinde bulunan Kız Kulesi karşısındaki sahilde, iş makinesiyle kazı çalışması başlattı.

Dursun Zehir’in öldürüldüğü itirafında bulan itirafçının kimliği gizli tutulurken, cesetin gömülü olduğu alanı göstermesinin ardından polis ekipleri tarafından bölgeden uzaklaştırıldı. Olay yerinde yapılan kazı çalışmaları sonucunda, ekipler Dursun Zehir’e ait bir bulguya rastlamadı. Bu durum üzerine bölgedeki çalışmalar sonlandırıldı.

Dursun Zehir'in katili kim?

Programı yakından takip eden birçok izleyici katilin kim olduğunu merak ediyor. Dursun Zehir’in öldürüldüğü şüphesi ile başlatılan araştırmalarda, şüpheliler gözaltına alındı. Davada şüpheliler arasında Dursun Zehir’in torunu K.B.’de yer alırken diğer şüpheli kişiler Y.Ş., E.G. ve S.Y.’de polis tarafından gözaltına alındı. Sorguya alınan 4 şüphelide sorgularının ardından Pazar Adliyesi'ne sevk edildi.

Programda olayla ilgili araştırmalar devam ederken, şüphelilerden biri olan Dursun Zehir’in torunu Kerim Bekar’ın arkadaşı gündeme geldi. Oyun bağımlısı olan Bekar’ın arkadaş Miraç tavırları nedeniyle dikkat çekti.

Dursun Zehir ÖldürüldüKerim Bekar olayın baş şüphelisi olarak görülürken Kerim’in arkadaşı Yasin’den bir itiraf geldi. Yasin’in itirafı üzerine herkes şok olurken Miraç ismi ilk kez gündemde yerini aldı. Sosyal medya bu isim ile çalkalanırken, bahsi geçen şahış açıklama yaptı. 

Miraç ve kardeşi Berat Karbuz, olayı aydınlatırken yıllardır ezildiğini ve arkadaşları tarafından sürekli alay edildiğini dile getirdi. Miraç, öyle bir şey söyledi ki duyanlar şaşkına döndü. Sürekli dalga geçildiği için kendisiyle dalga geçen bir arkadaşını öldürmeyi düşündüğünü söyledi.

Rize’nin Pazar ilçesinde kaybolan Dursun Zehir hakkındaki iddialar üzerine cinayet şüphesi ile arama başlatıldı. Ancak Dursun Zehir’e ait bir bulguya rastlayamayan ekipler alışmaları sonlandırdı. Olayla ilgili 4 şüpheli adliyeye sevk edildi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal