Kebriye Koç Müge Anlı'dan neden ayrıldı? Kebriye Koç Fulya İle Umudun Olsun'a mı geçti?

Müge Anlı ile Tatlı Sert Programında uzunca bir süredir yapımcılık görevinde bulunan Kebriye Koç'un programdan ayrılığı yönünde haberler ortaya atılırken, Kebriye Koç'un Fulya İle Umudun Olsun'a geçtiği söyleniyor. Kebriye Koç'un neden Müge Anlı'dan ayrıldığı merak edilirken aynı zamanda kim olduğu da araştırmaya başlandı.

22.03.2022-18:52 - (Son Güncelleme: 22.03.2022-18:52) Kebriye Koç Müge Anlı'dan neden ayrıldı? Kebriye Koç Fulya İle Umudun Olsun'a mı geçti?

ATV ekranlarının en sevilen gündüz kuşağı programlarında biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yapımcı olarak yer alan Kebriye Koç'un uzun bir süredir görev yaptığı programdan ayrıldığı haberleri ortaya atıldı. Programın sıkı takipçileri 'Kebriye Koç Müge Anlı'dan neden ayrıldı?' sorularına yanıt ararken aynı zamanda Kebriye Koç'un hangi kanala geçtiği merak konusu oldu.

Kebriye Koç Müge Anlı'dan neden ayrıldı? 

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında uzunca bir süredir çalışan Kebriye Koç, geçtiğimiz aylarda muhabirler Gizem Gündoğdu ve Tuğçe Kocaman'ın yanı sıra haber koordinatörü olarak görev yapan Gökhan Bektaş ile birlikte program kadrosunda ayrılma kararı verdi.

Kebriye Koç Müge Anlı'dan neden ayrıldı?

Yayında işlenen tüm konularla ilgili detayları Müge Anlı ile paylaşan Kebriye Koç'un Müge Anlı ile yollarını neden ayırdığı konusunda henüz net bir açıklama yapılamazken Kebriye Koç'un adının jenerik kısmında da kaldırıldığı görüldü. 

Kebriye Koç Fulya İle Umudun Olsun'a mı geçti?

Fox TV'nin severek izlenen gündüz kuşağı programlarından Fulya ile Umudun Olsun programına geçtiği söylenilen Kebriye Koç'ın şu anda Fulya ile Umudun Olsun programında içerik sorumlusu olarak görev yaptığı öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal