Müge Anlı Dursun dedeye ne oldu? Dursun Zehir bulundu mu, öldü mü, kim öldürdü? Müge Anlı çileden çıktı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen bir olay gündeme bomba gibi düştü. Rize’de ortadan kaybolan 71 yaşındaki Dursun Zehir’e ne olduğu konusu herkes tarafından merak ediliyor. İzleyiciler Dursun Zehir bulundu mu? Dursun Zehir’den haber var mı? öldü mü? Gibi sorulara yanıt arayarak, yaşlı adamın akıbetini öğrenmeye çalışıyor.

24.03.2022-11:26 - (Son Güncelleme: 24.03.2022-11:26) Müge Anlı Dursun dedeye ne oldu? Dursun Zehir bulundu mu, öldü mü, kim öldürdü? Müge Anlı çileden çıktı!

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programında işlenen bir konu Türkiye gündemine bomba gibi düştü. Rize’de geçtiğimiz sene 6 Ekim tarihinde hastanedeki eşinin yanına gitmek için evden çıkan ve bir daha da kendisinden haber alınamayan 71 yaşındaki Dursun Zehir her yerde aranıyor. O tarihten bu yana kendisinden haber alınamayan yaşlı adamın cebinde bulunan bir miktar para nedeniyle öldürülmüş olabileceği ihtimali üzerinde durulurken, konu Müge Anlı ile Tatlı Sert programına taşındı.

Dursun Zehir

İtiraf geldi!

Programda masaya yatırılan olayda, aylardır kayıp olarak aranan Dursun Demir’in öldürülüp gömüldüğü yönünde bir itirafta bulunulmasıyla olayın seyri değişti. Olayla ilgili itirafta bulunan kişi, Dursun Zehir’in öldürülüp kayalık bir bölgeye gömüldüğünü söyledi. İtiraf sonrası belirtilen bölgede arama çalışması başlatıldı. İş makinası ile yapılan arama çalışmalarında 71 yaşındaki Dursun Zehir’den herhangi bir ize rastlanamadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal