Mircea Lucesu: Fenerbahçe’nin teknik direktörü Jorge Jesus’u çok iyi tanıyorum

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında yarın Fenerbahçe'yi konuk edecek Dinamo Kiev'in teknik direktörü Mircea Lucescu, sarı-lacivertlilerin çok iyi bir takıma sahip olduğunu söyledi.

20.07.2022-10:08 - (Son Güncelleme: 20.07.2022-10:08) Mircea Lucesu: Fenerbahçe’nin teknik direktörü Jorge Jesus’u çok iyi tanıyorum

Maçın oynanacağı Miejski Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Lucescu, Ukraynalı birçok insanın Polonya'da olması sebebiyle maçı oynamak için burayı seçtiklerini belirtti.

Dinamo Kiev’de Teknik Direktör Mircea Lucescu, Fenerbahçe ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi 3. Ön eleme karşılaşması öncesinde basın toplantısı düzenledi. Fenerbahçe’nin yeni teknik adamı Jorge Jesus’u çok iyi tanıdığını söyledi.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 3. Ön eleme turunda temsilcimiz Fenerbahçe, Polonya’da oynanacak olan zorlu karşılaşmada Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev ile karşı karşıya gelecek.


Ukrayna’daki problemler nedeniyle Polonya’da bulunan Miejski Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşma öncesinde Dinamo Kiev’in tecrübeli teknik adamı Mircea Lucescu, düzenlediği basın toplantısıyla dikkatleri üzerine çekti. Mircea Lucescu, yapmış olduğu açıklamalarda ;

'Jorge Jesus'u çok iyi tanıyorum...'

Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü Jorge Jesus’u çok iyi tanıyorum, onun da beni bildiğini biliyorum. Fenerbahçe çok iyi takım. Önemli futbolcuları var. Özellikle de bu sezon gerçekten iyi transferler yaptılar ama şunu da unutmamak lazım bizim de iyi bir takımımız var. Ukrayna'da olanları unutup sahaya odaklanmamız gerekiyor. Şampiyonlar Ligi’nde grup aşamasına kalabilmek bizim açımızdan çok değerli olacaktır.

'Türkiye'ye geleceğim için heyecanlıyım'

Türkiye’de uzun yıllar çalıştım, çok güzel zamanlar da geçirdim. Benim isteklerimin bir önemi yok. Maça odaklanacağım. Kiev ile kazanmaya odaklıyım. Türkiye'deki insanlar beni seviyor, ben de onları çok seviyorum. Oraya gideceğim için heyecanlıyım.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal