Fenerbahçe'de Atilla Szalai Dinamo Kiev ile oynanacak olan kritik ön eleme karşılaşması öncesi konuştu

Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Atilla Szalai, Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda oynayacakları Dinamo Kiev maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi. Şampiyonlar Ligi’ne katılmanın ne kadar önemli olduğunu bildiklerini söyledi.

20.07.2022-09:40 - (Son Güncelleme: 20.07.2022-11:18)

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön eleme turunda Fenerbahçe, Polonya’da oynanacak olan karşılaşmada Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev ile karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz Fenerbahçe zorlu maç öncesi hazırlıklarını tamamladı.

Atilla Szalai basın toplantısı düzenledi

Polonya’da Miejski Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşma öncesinde Fenerbahçe’nin başarılı savunma oyuncusu Atilla Szalai mikrofonların başına geçerek zorlu Dinamo Kiev karşılaşması öncesinde basın toplantısı düzenledi.


Macar yıldızdan çarpıcı açıklamalar

Fenerbahçe’nin Macar yıldızı Atilla Szalai, Şampiyonlar Ligi 3. Ön eleme turunda Dinamo Kiev ile oynanacak olan maç öncesinde yapmış olduğu açıklamalarda ;

‘ Dinamo Kiev ile oynayacağımız maç için sabırsızlandığımızı söyleyebilirim.. Yeni sezon öncesinde oldukça başarılı bir hazırlık dönemi geçirdik. Yoğun antrenmanlar yaptık. Maça hazırız. Dinamo Kiev maçı bu sezon oynayacağımız ilk resmi karşılaşma olacak ve bu yüzden heyecanlayız. Teknik heyetimiz rakibimizi bize en iyi şekilde anlattı. Onlardan neler beklememiz gerektiğini, iyi ve kötü yönlerini söylediler. Rakibimizi iyi biliyoruz.  Zor bir eleme karşılaşması olacak ama Şampiyonlar Ligi’ne katılmanın ne kadar önemli olduğunu çok iyi biliyoruz. ‘ ifadelerini kullandı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal