Kariyerinde Beşiktaş ve Fenerbahçe formasını terleten eski milli yıldız Tümer Metin babasını kaybetti! Emekli futbolcunun babası Ali Metin son yolculuğuna uğurlandı

Süper Lig devlerinden Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin formasını terleten ve çok önemli başarılara imza atan Tümer Metin'in, babası Ali Metin hayatını kaybetti. Emekli yıldızdan gelen acı haber herkesi derinden üzdü.

20.07.2022-09:51 - (Son Güncelleme: 20.07.2022-10:39)

Ülkemizde özellikle Beşiktaş ve Fenerbahçe formalarıyla dikkatleri üzerine çeken ve A Milli Takım'da da önemli işlere imza atmış olan Tümer Metin'den gelen son haberler futbolseverleri derinden üzdü. Şimdilerde kariyerine yorumcu olarak devam eden Tümer Metin'in babası gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.


Cenaze töreni düzenlendi

Zonguldaklı eski yıldız Tümer Metin'in babası Ali Metin hayata gözlerini yumdu. Acı haberi alan ünlü eski futbolcu ve ailesi derin üzüntü yaşadı. Merhm Ali Metin için Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde cenaze töreni düzenlendi.

Pek çok ünlü isim yer aldı

Kozlu Camii'nde düzenlenen cenaze tönerine ünlü spor yorumcusu Şansal Büyüka, eski milli futbolcular Tuncay Şanlı, Hakan Ünsal, Elvir Baljic, spor ve sanat dünyasından ünlü isimler ve sevenleri katıldı. Tümer Metin taziyeleri kabul etti. Taziye sırasında ünlü oyuncu zaman zaman gözyaşlarını tutamadı. Ali Metin ikindi namazına müteakiben Kozlu camiinde kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.


Eski futbolcuya spor dünyası dışında diğer sanat ve iş dünyasından da yoğun destek geldi. Tümer Metin'e taraftarlardan da sosyal medyadan yoğun bir şekilde taziye mesajları geldi.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal