Miray İsminin Anlamı Nedir?

Miray ne demek? Miray ismi ne anlama gelmektedir? Miray'ın özellikleri nelerdir? Çocuklarına isim arayan anne babaların merak ettiği soruların cevaplarını derledik.

11.02.2021-15:57 - (Son Güncelleme: 11.09.2021-16:27) Miray İsminin Anlamı Nedir?

Dilimize Farsçadan geçen Miray kelimesinin ne anlama geldiği merak ediliyor. Miray kelimesi TDK sözlüğünde geçmese de sıklıkla karşımıza çıkan isimlerden biridir. Peki Miray ne demek? 

MİRAY İSMİ NE DEMEK?

Miray isminin ne anlama geldiği merak ediliyor. Miray, ismi yılın ilk aylarında doğan veya güneş ve ay gibi parlayan manalarına gelmektedir. Miray ismi Kur'an'da geçiyor mu? Miray ismi Kur'an'da geçmemektedir.

MİRAY İSMİ ÖZELLİKLERİ

Miray ismi özelliklerinden önde geleni Miray ismine sahip olan bireylerin çalışmayı sevmesidir. Yapıları sağlıklıdır. Evcimen bir yapıya sahip olup, maddi durumlarına dikkat etmektedirler. 

Öte yandan merhametli ve düşünceli bir yapıya sahip olmaktadırlar. Sanat yetenekleri oldukça yüksek, yaşadıkları yoğun duyguları ise dışarıya ve çevreye yansıtmaktadırlar. 

Özgürlüklerine düşkün olup kural konmasını pek de fazla sevmezler. Cesaretlerinden dolayı ortamlarda diğer kişiler ne der diye düşünmek yerine doğal ve rahat davranabilirler.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal