Milli Savunma Bakanlığı son dakika ile duyurdu! Barış Pınarı bölgesinde 9 terörist daha öldürüldü

Milli Savunma Bakanlığı, Suriye’nin kuzeyinde devam eden Barış Pınarı operasyonunun gelişmelerini son dakika ile duyurdu. Bakanlığın açıklamasına göre Barış Pınarı bölgesinde 9 terörist daha öldürüldü.

15.07.2022-15:38 - (Son Güncelleme: 15.07.2022-15:38)

Suriye’nin kuzeyinde teröristlere göz açtırmayan Türk Silahlı Kuvvetleri’nin personelinin düzenlediği Barış Pınarı operasyonundan önemli bir gelişme daha geldi. Milli Savunma Bakanlığı, Suriye’nin kuzeyinde devam eden Barış Pınarı operasyonunun gelişmelerini son dakika ile duyurdu. Bakanlığın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya göre Suriye’nin kuzeyinde devam eden Barış Pınarı operasyonunda 9 terörist daha öldürüldü.

Milli Savunma Bakanlığı açıkladı: 9 terörist öldürüldü

Milli Savunma Bakanlığı, Suriye’nin kuzeyinde devam eden Barış Pınarı operasyonunun gelişmelerini sosyal medya hesabından açıkladı. Bakanlığın Twitter hesabında şu ifadeler yer aldı:

MSB açıklama

’’Kahraman Mehmetçik, demirden yumruğunu teröristlerin üzerine indirmeye devam ediyor! Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığında olan 9 PKK/YPG’li terörist etkisiz hâle getirildi.’’

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal