Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar açıkladı: Pençe-Kilit harekatı ile 30 terörist öldürüldü!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan Pençe Kilit Harekatı'na ilişkin bir son dakika açıklaması geldi. Öldürülen terörist sayısının 30 olduğunu bildirdi.

20.04.2022-12:23 - (Son Güncelleme: 20.04.2022-12:23) Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar açıkladı: Pençe-Kilit harekatı ile 30 terörist öldürüldü!

Pazar gecesi başlatılan Pençe Kilit Operasyonu kapsamında Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Pençe Kilit Operasyonu ile de terör yuvalarının kilitleri tek tek parçalanıyor. Mehmetçiğin nefesi, teröristlerin ensesinde, hangi mağaraya girerlerse girsinler hangi taşın altına saklanırlarsa saklansınlar, komandolarımız teröristleri buluyor ve etkisiz hale getiriyor." ifadelerini kullanmıştı. Bakan Akar'dan konuya ilişkin gelen bir son dakika açıklamasıyla ise kaç teröristin öldürüldüğü bildirildi. 

30  terörist öldürüldü

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Pençe Kilit Harekatı ile ilgili yaptığı son dakika açıklamasında, öldürülen terörist sayısının 30 olduğunu bildirdi. Bakan Akar, "2'si bu sabah öldürüldü." sözlerinde bulundu. 

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar

Daha yüksek sayılara ulaşılacak

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Pençe Kilit Operasyonu ile daha yüksek sayılara ulaşılacağının altını çizdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal