Artvin'de başıboş sokak köpek dehşeti: Küçük çocukların olduğu okulun bahçesini istila ettiler!

Her geçen gün bir yenisini eklediğimiz başıboş köpek sorunu haberlerine bu sefer Artvin’den haber geldi. Bir okulda çekilen görüntüler izleyenlere korku dolu anlar yaşatırken, yüzlerce çocuğun aynı anda bulunduğu ortamda bu kadar köpeğin ne kadar büyük bir tehlike oluşturduğu gözler önünde.

20.04.2022-12:13 - (Son Güncelleme: 20.04.2022-12:42)

Bir türlü somut adımların atılmadığı başıboş köpek sorunu milyonlarca vatandaşın ve çocuğun canını tehlikeye atmaya devam ediyor. Sürekli olarak insanlara zarar vermeye başlayan ve artık çok sık rastladığımız köpek saldırı haberleri bilmiyor. Bu seferki görüntüler neyse ki saldırıya geçmiş köpeklerden oluşmuyor ancak Artvin Arhavi'de çekilen kamera kayıtlarında başıboş köpeklerin okulu adeta bir mesken tuttuğunu gözler önüne seriyor.

Artvin'de başıboş sokak köpek dehşeti: Küçük çocukların olduğu okulun bahçesini istila ettiler!

Artvin'e bağlı Arhavi’de bulunan Orhan Yücel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin ve Atatürk Ortaokulu’nun ortaklaşa yararlandığı bahçeye etrafta bulunan başıboş köpekler musallat oldu. Okulu resmen bir ev gibi belirleyen köpeklerin bir kısmının cins olduğu anlaşılırken, o esnada bahçede bulunan çocukların sayıları neredeyse 10’u bulan köpeklerden oldukça korktukları fark edildi.

Aralarında pitbull da var

Artvin’de başıboş sokak köpekleri öğrenciler teneffüsteyken okul bahçesine akın etti. Söz konusu korkunç anlar cep telefonu kamerasıyla kayıt altına alınırken, bahçede dolaşan köpekler arasında pitbull cinsi fazlasıyla saldırgan bir köpeğin de bulunduğu öğrenildi. Köpeklerin özellikle çocukların teneffüs anlarında bahçede olması şüphesiz veliler için de büyük bir panik ve korkuya neden oldu. Şans eseri sokak köpekleri herhangi bir çocuğa saldırmazken, meydana gelen korku dolu o anlar cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal