Milli Güvenlik Kurulu Cumhurbaşkanı Erdoğan Önderliğinde Toplandı!

Milli Güvenlik Kurulu (MGK) Cumhurbaşkanı Erdoğan önderliğinde saat 15:50'de Beştepe'de toplantıya başladı.

25.11.2021-17:17 - (Son Güncelleme: 25.11.2021-17:29) Milli Güvenlik Kurulu Cumhurbaşkanı Erdoğan Önderliğinde Toplandı!

Son dakika gelen haberlere göre Milli Güvenlik Kurulu (MGK) Başkan Erdoğan önderliğinde toplandı.

Başkan Erdoğan önderliğinde Milli Güvenlik Kurulu Toplantısı saat 15:50'de toplandı. Görüşmede terör örgütlerine yapılacak olan operasyonların masada olması bekleniyor.

YENİ OPERASYONLAR GÖRÜŞÜLECEK

Kulislerden edinilen bilgilere göre, Milli Güvenlik Kurulu Toplantısı'nda yeni operasyonlar masaya yatırılacak. Suriye'nin kuzeyindeki terör örgütü yapılanmaları öncelikli olarak görüşülmesi beklenirken,  Doğu Akdeniz'de Yunanistan ve Rum Kesimi'nin provokatif adımları karşısında yapılacak hamleler değerlendirilecek.

GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE HULUSİ AKAR YUNANİSTAN'A TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

 Önceki günlerde, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Türkiye hakkında asılsız iddialarda bulunan Yunanistan'a sert tepki gösterdi. Hulusi Akar konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi; "Saldırgan söylemler içindeler" dedi. Akar, Yunanistan'ın göçmenlere yönelik şiddetine de değindi, "Botlara ateş etmek vicdansızlıktır" 

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI KONU İLE İLGİLİ YAZI AÇIKLAMA YAYINLAMIŞTI

İçişleri Bakanlığı yapılan asılsız iddialar hakkında yaptığı yazılı açıklamada düzensiz göçü engellemek için 7 gün 24 saat çalışıldığını ve Yunanistan'ın iftiralarını kınadığını belirterek şu sözleri söyledi:  Yunanistan Denizcilik ve Ada Politikası Bakanı ve Yunanistan Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından yapılan açıklamalar ile çok sayıda düzensiz göçmen taşıyan lastik bir botun Türk Sahil Güvenlik Botları eşliğinde Yunan karasularına girdiği ve Türk Sahil Güvenlik Botlarının Yunan Sahil Güvenlik unsurlarını taciz ettiği yönünde asılsız iddialarda bulunulmuştur.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal