Ardahan'da CHP'li Vekiller İle Vatandaşlar Arasında Tartışma Çıktı!

Geçtiğimiz günlerde seçim çalışmalarına başlayan CHP, yaptığı ziyaretler esnasında vatandaşlardan tepki topladı.

25.11.2021-16:56 - (Son Güncelleme: 25.11.2021-17:13) Ardahan'da CHP'li Vekiller İle Vatandaşlar Arasında Tartışma Çıktı!

Son dakika gelen haberlere göre CHP vekilleri ile halk arasında tartışma çıktı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim çalışmalarına başlayın demesi üzerine halkı ziyaret etmeye başlayan CHP'li vekiller ile Ardahan'da çiftçiler arasında tartışma çıktı. Vatandaşlar CHP'li vekillere HDP'den uzak durun deyince aralarında tartışma çıktı.

KEMAL KILIÇDAROĞLU SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Dün gece geç saatlerde resmi Twitter hesabı üzerinden açıklama yapan Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer vermişti; "Anayasamızın bize tanıdığı hakları kullanarak, milletimizin sesini dinlemek üzere, 'Haydi Meydana' diyorum. İlk mitingimiz Mersin'de"

CHP'Lİ VEKİLLER İLE VATANDAŞLAR ARASINDA SİNİRLER GERİLDİ

Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından sonra halk ziyaretlerine başlayan CHP'li vekiller Ardahan'da bir kahvehanede vatandaşlar ile sohbet etti. Gelen vekillere tepki gösteren vatandaşlar verdikleri tepkide şu sözleri söyledi; "Vekiller hepiniz rahatsınız. Orada birbirinizle dövüşeceğinize sorun insanlara derdiniz nedir diye."

VATANDAŞ CHP-HDP YAKINLAŞMASINDAN RAHATSIZ

Ziyaret sırasında vatandaşların eleştirileriyle yükselen tansiyon, tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın adı geçince ipler iyice gerildi. Tartışma sırasında araya giren bir vatandaş ise CHP'li vekillere şu sözleri söyledi; "CHP iktidar olmak istiyorsa HDP'den uzak duracak.". CHP'li iki vekil ise bu sözlere tepki gösterdikten sonra kahvehaneden ayrıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal