Millet İttifakı’na yeni parti: Kılıçdaroğlu o isimle gizli görüştü

Türkiye’de 2023 seçimleri atmosferine girilmeye başlanmışken, Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı’nın seçime yönelik çalışmaları sürerken, kulislerde konuşulan bir iddiaya göre CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Türkiye İşçi Partisi (TİP) milletvekili Ahmet Şık ile gizli bir görüşme gerçekleştirdi.

30.12.2022-10:08 - (Son Güncelleme: 30.12.2022-17:12) Millet İttifakı’na yeni parti: Kılıçdaroğlu o isimle gizli görüştü

Haziran 2023’te yapılması planlanan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin öncesinde  hem iktidar kanadı olan Cumhur İttifakı’nın, hem de muhalefet kanadını oluşturan Millet İttifakı’nın çalışmaları sürerken, ortaya atılan bir iddia seçimin kaderini etkileyecek kadar önemli gibi görünüyor. Kulislerde konuşulan bir iddiaya göre CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Türkiye İşçi Partisi (TİP) milletvekili Ahmet Şık ile gizli bir görüşme gerçekleştirdi. 

Millet İttifakı’na yeni parti mi geliyor?

İddiaya göre, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaklaşık 3 hafta önce TBMM Genel Kurulu'na seslenerek "Göreceksiniz, Millet İttifakı olarak temiz, herkesin mutlu olduğu bir Türkiye'yi yeniden, beraber ve birlikte inşa edeceğiz" konuşmasını yaptığı gün Türkiye İşçi Partisi (TİP) Milletvekili Ahmet Şık ile gizli bir görüşme yaptı.

Söz konusu iddia hakkında konuşan Ahmet Şık’ın "Görüşme özeldi, herhangi bir şey söyleyemem" ifadelerini kullandığı kaydedildi.

Millet İttifakı Yeni Parti

İki isim alevilik tartışmalarıyla karşı karşıya geldi

Kılıçdaroğlu'nun 2022 Mayıs ayında yaptığı "Kemal Kılıçdaroğlu'nun Alevi olmasının Türkiye toplumu ve siyaseti için -bizler için değil elbette- bir mesele olduğunu kavrayarak hareket etmesi gerekiyor" açıklaması üzerinden karşı karşıya getirildiği Ahmet Şık'a herhangi bir kırgınlığının olmadığını o buluşmada söylediği ve bazı projelerin de masaya yatırıldığı öne sürüldü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal