Miguel Crespo'nun Fenerbahçe'den transferi hakkında menajeri itiraflarda bulundu!

Fenerbahçe'de Vitor Pereira döneminde takıma getirilen Miguel Crespo oynadığı futbolla pek çok takımın ilgisini çekti. Futbolcunun Fenerbahçe'den başka takıma transferi çok konuşuluyorken, Miguel Crespo'nun menajerinden dikkat çeken açıklamalar geldi.

29.03.2022-08:55 - (Son Güncelleme: 29.03.2022-09:03)

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'de takımla yolların ayrıldığı Portekizli teknik direktör Vitor Pereira döneminde takıma katılan isimlerden birisi de Miguel Crespo olmuştu. Portekizli yıldız Fenerbahçe'de sergilediği performansla gerek Fenerbahçe taraftarlarının gerek Fenerbahçe takımının büyük sevgisini kazanmıştı. Futbolcu gösterdiği performansla pek çok Avrupa ekibinin dikkatini çekti. Bu anlamda futbolcu ile ilgili yoğun bir şekilde transfer haberleri yaygınlaştı. Yıldız ismin menajerinden de transfer ile ilgili önemli itiraflar geldi.

Futbolcu hakkındaki açıklamaları gündem oldu

Miguel Crespo'nun menajeri yaptığı açıklamada, 'Miguel Crespo Fenerbahçe'de çok iyi bir performans sergiledi. Crespo'ya Avrupa'dan ilgi olması gayet normal. Ama bu konu hakkında söz sahibi Fenerbahçe'dir.'

'Crespo Fenerbahçe'de çok mutlu. Sözleşmesinin sonuna kadar İstanbul'da kalmak istiyor. Özellikle Fenerbahçe taraftarlarını çok seviyor. Ama en çok istediği şeylerin başında Portekiz Milli Takımında oynamak geçiyor.'  ifadelerine yer verdi.

Crespo'nun menajeri açıklamalarda bulundu.

Derbide atılan gole değindi

Miguel Crespo'nun menajeri futbolcunun sezonun ilk yarısında Galatasaray derbisinde attığı gole değindi. Miguel Crespo sezonun ilk yarısında Galatasaray deplasmanında takımına galibiyeti getiren golü atmıştı. Bu gol sarı lacivertlilerde büyük mutluluğa neden olmuştu. Golden sonra Crespo'nun sevinci de çok konuşulmuştu. Konuyla ilgili olarak oyuncunun menajeri, 'Miguel Crespo o maçtan sonra çok mutluydu. Kadıköy'de oynanacak olan maçta gol atmayı çok istiyor. Ben de ona destek olmak için stadyumda olacağım. ' şeklinde açıklamalarına son verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal