Fenerbahçeli taraftarlar, Rıdvan Dilmen'in Miguel Crespo transferiyle ilgili yaptığı açıklamaları hatırlattılar!

Rıdvan Dilmen'in 23 Eylül 2021 tarihinde Fenerbahçe'nin Miguel Crespo transferiyle alakalı olarak yaptığı eleştiriler gün yüzüne çıktı. Sarı lacivertli taraftarlar, Fenerbahçe'nin Konyaspor'u yendiği maçın ardından o sözleri yeniden gündeme taşıdılar.

21.03.2022-11:26 - (Son Güncelleme: 29.03.2022-17:21)

Fenerbahçeli taraftarlar, Rıdvan Dilmen'ın 6 ay önce söylediği sözleri hatırlatıp ünlü yorumcuya tepki gösterdiler. Sarı lacivertlilerde son dönemlerde oynadığı futbolla Fenerbahçeli taraftarların sevdiği isimlerden birisi haline gelen Miguel Crespo için Rıdvan Dilmen'in 23 Eylül 2021 tarihinde yaptığı açıklamalar yeniden gündem oldu.

O açıklamaları yeniden gündem oldu

Fenerbahçe'nin Konyaspor'u 2-1 yendiği karşılaşmada takımın en iyilerinden olan Crespo için Rıdvan Dilmen'in geçmişte söylediği, 'Miguel Crespo, Michael Frey'in orta sahası. Kalitede bir sorun var gibi. Fenerbahçe'de ilk 11'de oynayabilecek bir kumaşı yok' sözleri taraftarlar tarafından yeniden gündeme getirildi.

Sosyal medyada çok konuşuluyor

Fenerbahçeli taraftarlar Rıdvan Dilmen'in bu açıklamaları sonrası ünlü yorumcuya eleştirilerde bulundular. Rıdvan Dilmen'e gönderme yaparak, 'Michael Frey'in yorumcu hali' ifadelerine yer verildi. 

Rıdvan Dilmen'in Crespo sözleri olay oldu.

Taraftarların yorumcu hakkındaki eleştirileri

'Sayın Rıdvan Dilmen, Frey'in orta sahası bu yetenek yok demişti. Ligi açık ara en iyi orta sahalarından biri ama şu an yazık bilip bilmeden yorum yapmak.'

'Rıdvan Dilmen, Frey'in yorumcu hali.'

'Rıdvan Dilmen Ozan Tufan'ın yorumcu olanı. Futbolcu yorumlayacak kumaşı yok.'

'Crespo için Frey benzetmesi yapan Rıdvan Dilmen kıyıda köşede utanıyor mu acaba?' şeklinde açıklamalar yer aldı.

Fenerbahçe'nin yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Crespo özellikle sezonun ilk yarısında Fenerbahçe'nin, Galatasaray'ı deplasmanda 2-1 yendiği karşılaşmada takımına galibiyeti getiren golüyle büyük ses getirmişti. Futbolcu sonraki dönemlerinde ise Fenerbahçe'de giderek artan bir performans sergiledi. Fenerbahçe'nin son olarak Konyaspor ile oynadığı maçta ise gösterdiği performansla taraftarlardan alkış aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal