Trabzonspor'da Abdullah Avcı, Rizespor mağlubiyetiyle sadece üç puan kaybettiklerini ilerledikleri yolun şampiyonluk olduğunu söyledi

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Süper Lig'de geçtiğimiz hafta aldıkları Çaykur Rizespor mağlubiyetinin ardından futbolcularıyla görüştü.

21.03.2022-11:24 - (Son Güncelleme: 26.03.2022-17:15)

Spor Toto Süper Lig'in lideri Trabzonspor, takipçileriyle arayı açmasının ardından şampiyonluk için geri sayıma geçen Karadeniz ekibi beklenmedik bir mağlubiyet yaşadı.

Abdullah Avcı futbolcularına moral verdi

Geçtiğimiz haftayı Çaykur Rizespor deplasmanında aldığı 3-2'lik mağlubiyet ile kapatan lider Trabzonspor'da Spor Toto Süper Lig'e verilecek olan Milli ara öncesinde Teknik Direktör Abdullah Avcı, futbolcularıyla görüştü. Avcı, futbolcularıyla yaptığı görüşmede ;

Trabzonspor Rizespor mağlubiyeti

' Hava durumu ve saha koşullar nedeniyle teknik oyuncularımız istediklerini yapamadı. Buna rağmen 3 penaltı golü ile yenildik. Ayrıca kazansak da üç puan alacaktık, kaybedince de sadece üç puan kaybettik, moral bozacak bir şey yok. Milli arada tatile çıkın, iyice dinlenen, moral depolayın ve o şekilde geri geldim. Bizim yolumuzun sonu şampiyonluk. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal