Fenerbahçe, Konyaspor ile oynanan Süper Lig maçında sakatlanan Attila Szalai'nin durumunu açıkladı!

Fenerbahçe, Konyaspor karşılaşmasında sakatlanan Attila Szalai'nin sağ diz iç yan bağında 1. derece zorlanma tespit edildiğini duyurdu.

21.03.2022-10:43 - (Son Güncelleme: 21.03.2022-10:55)

Dün akşam Süper Lig'de Fenerbahçe ile Konyaspor arasında büyük heyecana sahne olan bir maç oynandı. Oynanan karşılaşmada Fenerbahçe kendi evinde Konyaspor'u ağırladı. Kritik maçta Fenerbahçe, Konyaspor'u 1-0 geriye düşmesine karşın oyuna dönerek 2-1 yendi. Bu galibiyet takımda coşkuyla kutlanırken, Fenerbahçe'nin Süper Lig'de 2.lik hedefi yolunda çok önemli bir galibiyet alınmış oldu. Öte yandan Fenerbahçe'nin Macar yıldızı Attila Szalai maç sırasında sakatlanarak oyundan alındı.  Futbolcuyla ilgili Fenerbahçe resmi açıklama yaptı.

Kulüpten yapılan açıklama

Fenerbahçe futbolcunun durumuyla ilgili açıklamasında, 'Dün akşam İttifak Holding Konyaspor ile oynadığımız maçta aldığı darbe sonrası oyundan çıkmak zorunda kalan oyuncumuz Attila Szalai’nin gerçekleştirilen MRG’sinde; sağ diz iç yan bağında 1. derece zorlanma tespit edilmiştir.' ifadelerine yer verildi.

Szalai'nin durumu hakkında kulüpten açıklama geldi.

Futbolcudan gelen haber moralleri bozdu

Fenerbahçe'de Macar futbolcu Attila Szalai'den gelen haber, Konyaspor karşısında aldığı galibiyetle keyiflerin yükseldiği takımda moralleri bozdu. Bu anlamda Macar yıldızın durumuyla ilgili taraftarlar tarafından yoğun araştırmalar yapılıyor. Futbolcu son haftalardaki performansıyla takımda öne çıkan isimlerden birisi olmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal