Galatasaray'a büyük umutlarla transfer olan Erick Pulgar'ın yeşil sahalarda olmaması eleştiri konusu oldu!

Süper Lig'de deplasmanda Gaziantep FK'ya 3-1 mağlup olan Galatasaray'da moraller düşerken, Takımın Şilili futbolcusu Erick Pulgar'ın ise neden kadroya giremediği çok konuşuluyor.

21.03.2022-10:15 - (Son Güncelleme: 31.03.2022-17:16)

Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray, Gaziantep FK'ya konuk oldu. Oynanan maçta Galatasaray'da Mostafa Mohamed ve Ömer Bayram sarı kart cezaları nedeniyle Arda Turan ise sakatlığından dolayı Gaziantep'e götürülmedi. Omar Elabdellaoui ve Sacha Boey ise kamp kadrosunda olmalarına rağmen maçın kadrosunda bulunmadı. Galatasaray 1-0 öne geçtiği maçtan 3-1 mağlubiyetle ayrılmış oldu. Maçta alınan skor büyük moral bozarken gerek taraftarlardan gerek spor camiasında devre arasında transfer edilen Erick Pulgar'ın neden sahalarda olmadığı ise çok konuşuluyor.

Erick Pulgar'ın oynamaması dikkat çekti.

Ayhan Akman futbolcunun durumunu sorguladı

Gaziantep FK - Galatasaray maçının ardından TRT Spor'da Ayhan Akman devre arasında transfer edilen Erick Pulgar ile ilgili yorumlar yaptı.

Şilili yıldızın bu maçta oynatılmamasını anlamadığını söyleyen Ayhan Akman, 'aylan ve Berkan bu kadar yıpranmış, bu kadar yorgun olduğunda ki çok hissettirdiler Barcelona maçında da hissettirdiler. Barcelona çünkü sürekli koşturuyor topun peşinden rakibini. Sürekli koşan oyuncunuz bu maçta normal olarak olmayacaktır. Devre arasında Pulgar'ı alıyorsunuz, Pulgar nerede?' şeklinde konuştu.

Ayhan Akman Galatasaray'ın yoğun maç programından çıkmasının ardından Erick Pulgar'ın oynamamasını ise eleştirerek, 'Hep rotasyon rotasyon diyorsunuz, Pulgar bugün oynamayacaksa o zaman ben bu transferi sorarım, bugün niye oynatmıyorsunuz? Hele Barcelona, Beşiktaş , yine Barcelona ve Gaziantep deplasmanı gibi bir maratondan çıkmışken' şeklinde açıklamalara yer verdi.

Muslera 97 gün sonra kalede bulundu

Öte yandan Galatasaray'ın kaptanı Fernando Muslera, Gaziantep FK maçıyla sahalara geri döndü. Muslera 13 Aralık 2021 tarihinde Sivasspor ile deplasmanda oynanan maçta sakatlanmıştı. Futbolcu uzun bir tedavi sürecinin ardından Gaziantep maçıyla 97 gün sonra görev almış oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal