Gaziantep FK - Galatasaray maçında Arda Kardeşler'in verdiği penaltıyı Ahmet Çakar değerlendirdi!

Süper Lig'in 30. haftasında Gaziantep FK'nın kendi evinde Galatasaray'ı 3-1 yenmesinin ardından Arda Kardeşler'in Gaziantep FK'ya verdiği penaltı büyük tartışmalara neden oldu. Maç sonrasında ise ünlü yorumcu Ahmet Çakar, Sabah Gazetesi'ndeki köşe yazısında penaltı kararının doğru olduğunu belirtti.

21.03.2022-09:15 - (Son Güncelleme: 21.03.2022-09:27)

Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray ile Gaziantep FK arasında heyecanlı bir maç oynandı. Oynanan karşılaşmada Gaziantep FK ile Galatasaray kozlarını paylaştı. Maçta Gaziantep Fk, Galatasaray'ı 3-1 mağlup ederken bu galibiyet sarı kırmızılı camiada büyük moral bozdu. Süper Lig'de geride kalan haftalarda ligde daha iyi skorlar almak isteyen sarı kırmızılılarda alınan bu mağlubiyet taraftarın tepkisine neden olurken maçta hakem Arda Kardeşler'in, Gaziantep Fk'ya verdiği penaltıda tartışmaları beraberinde getirdi.

Domenec itiraz etmişti

Maçın ardından Galatasaray teknik direktörü Domenec Torrent Gaziantep'e verilen penaltı kararı için 'penaltı değil' açıklamasında bulunmuştu. Teknik adamın bu açıklaması sonrası tartışmalar büyümüştü.

Gaziantep FK'nın penaltı pozisyonu

(Görüntü beIN Sports'dan alınmıştır.)

Ünlü yorumcunun açıklamaları dikkat çekti

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Ahmet Çakar konuyla ilgili olarak, 'Galatasaray'ı ve bazı oyuncuları anlayabilmek mümkün değil... Barcelona maçları hariç özellikle deplasmanlarda dökülüyorlardı ki dün de aynısı oldu. Mesela Berkan'ı anlayamıyorum. Milli Takım oyuncusu ama yenilen ilk iki golde de hatalı. İlkinde adamını kaçırıyor, ikincisinde de amatörce bir penaltı yaptırıyor. Galatasaray ilk devrede bir defa geldi, tek şut attı, onda da Gomis'le öne geçti ama sonra ortalarda yoktu.'

'Devre biterken beraberlik geldi. İkinci yarıda Gaziantep, rölanti oynayıp kontrataklarla pozisyona girdi. Berkan'ın acemice penaltısı rakibi öne geçirdi. İkinci gole bakıyoruz; yılların tecrübesi Semih topla kavga ediyor, kaptırıyor, adam dönüp tekrar Semih'in yanından geçiyor ve golü attırıyor. Bunlar Galatasaray düzeyinde bir takımın yapacağı hatalar değil. Arda Kardeşler verdiği penaltıda haklı. Oyunu iyi yönetti ama ilk yarıda Kerem'e yapılan hareketteki kartı veremedi.' şeklinde açıklamalarına son verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal