Galatasaray'da Domenec Torrent Gaziantep karşısında aldıkları mağlubiyet sonrası Gomis hakkında konuştu

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, Gaziantep karşısında öne geçtikleri maçta aldıkları mağlubiyet hakkında düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

20.03.2022-20:12 - (Son Güncelleme: 20.03.2022-20:12) Galatasaray'da Domenec Torrent Gaziantep karşısında aldıkları mağlubiyet sonrası Gomis hakkında konuştu

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında ligin formda ekiplerinden Galatasaray, zorlu Gaziantep deplasmanından çıkamadı. Öne geçtiği karşılaşmada sarı kırmızılılar üstünlüğünü koruyamadı ve sahadan 3-1'lik mağlubiyetle ayrıldı.

Gaziantep karşısında alınan mağlubiyetin ardından İspanyol teknik adam Domenec Torrent, düzenlediği basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

Karşılaşma hakkında değerlendirme

Son iki hafta içerisinde birçok maçımız oldu. Bunun sonucunda buraya eksik oyuncularımızla geldik. Oynadığımız maçlar nedeniyle sağ beklerimizi kaybettik ve rotasyon yapmamız gerekti. Maça çok iyi girdiğimizi söyleyemeyiz ama 20. dakikadan sonra kendimize geldik. Bizim kontrolümüzün altında olan oyunda 2 tane duran toptan gol yedik. Özellikle bu gollerden biri ilk yarının son saniyelerindeydi. Bu nedenle oyun elinizden kaçmaya başlıyor. İkinci golde penaltı verdi hakem, daha sonra Gomis ile 2-2 yapma şansımız vardı ama elimizden kaçtı. Rakibimizin kontra atakları kullanacağını biliyorduk ve buna hazırlıklıydık. Çim kuruydu bu da kontra atağa yarıyor. Hatlar arasında da topla buluşma şansımız oldu. Topa sahip olduk ama bitirme konusunda eksiklerimiz oldu diyebiliriz. Gomis’in net pozisyonları oldu ama değerlendiremedik. İki yarı içinde maç skoru adil olmadı. Onların da bizim de fırsatlarımız oldu. Farklı stillere ait dengeli bir maç oldu. Biz boşlukları bulmaya çalışıyorduk onlarda kontra atakta patlayıcı güç taktiğini uyguladı.


'Gomis çok gol kaçırdı ama kötüydü diyemeyiz'

Son 20 gün içerisinde yoğun maçlar ve antrenmanlarımız oldu, yolculuklarımız oldu. Barcelona'ya, İzmir’e gittik. Şimdi 4 gün ara vereceğiz. Tahminim o ki 4 günde hem mental hem de fiziki olarak daha güçlü döneceğiz. Bu maçta 3 kez gole çok yaklaştık. 2-2 olsaydı bu düşünce değişirdi. Gomis’in bir şeyi varsa oda goldür. Gol atabilir ya da kaleci kurtarabilir. 2-1 iken değiştirseydik başka forvet koysaydık golcü bir oyuncuyu neden oyundan çıkardığımız için soru gelebilir. Gomis 3 atağı değerlendiremedi ama kötüydü diyemeyiz. Ceza sahası için tehlikeli biri. Gole sahip olan oyuncularla devam etmekte fayda var. Dinlenmek gerçekten çok işimize yarayacak. 20 gün boyunca maçlar, antrenmanlar yolculuklar zordu.

Galatasaray'ın deplasman karnesi

İstanbul’da oynayan Galatasaray ile deplasmanda oynayan Galatasaray aynı değil. Kalan 8 maçta bunu düzeltmemiz lazım. Bu seneyi de en yüksek yerde bitirmemiz lazım. Hala yapmamız gereken çok iş var. Eğer Beşiktaş'a karşı ve Barcelona'ya karşı yüksek oynuyorsak bunu ligde de yapmak zorundayız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal