Galatasaray'da başkanlık seçimi ne zaman? Galatasaray Genel Kurul ve Başkanlık seçim tarihi belli oldu!

Galatasaray Spor Kulübü Başkanlığı için gerçekleştirilecek olan seçim tarihi özellikle sarı-kırmızılı taraftar tarafından merak ediliyor. Burak Elmas'ın yeniden aday olup olmayacağı konusunun tartışıldığı Galatasaray'da başkanlık seçimi ne zaman?

28.03.2022-18:15 - (Son Güncelleme: 28.03.2022-18:15) Galatasaray'da başkanlık seçimi ne zaman? Galatasaray Genel Kurul ve Başkanlık seçim tarihi belli oldu!

Olağanüstü toplanan Galatasaray'da Genel Kurulu'nda üyeler, mevcut başkan Burak Elmas ve yönetimi hakkında idari açıdan ibra edilmeme kararı verişlerdi. Bu kararın hemen ardından ise Galatasaray'da yönetmelikteki tüzük maddesi gereği seçime gidileceği açıklandı.

Sarı-kırmızılı taraftarlar başta olmak üzere futbol kamuoyunun en çok merak ettiği soru ise Galatasaray'da başkanlık seçimi ne zaman? oldu. Gelen son dakika bilgilerine göre ise olağanüstü seçimin yapılacağı genel kurulun günü netleşti.

Galatasaray Genel Kurul ve Başkanlık seçim tarihi belli oldu!

Galatasaray Genel Kurul ve Başkanlık seçim tarihi belli oldu!

Yıllık mali olağan kurulunda Burak Elmas ve yönetimi çok şaşırtıcı sonuçla karşılaştı. Kongre toplantısında 2021 yılında görevde olan eski başkan merhum Mustafa Cengiz ve Burak Elmas yönetimleri, faaliyetleri kapalı bir şekilde oylamaya sunuldu. Yapılan oylama sonucunda ise mevcut başkan Bırak Elmas ve yönetimi mali açıdan ibra edildi fakat idari açıdan ibra kararı verilmedi.

Bu kararın ardından bir konuşma yapan Burak Elmas, Galatasaray'da yönetmelik gereği seçim yapılması maddesinin işleme alınacağını duyurdu. Peki, Galatasaray'da başkanlık seçimi ne zaman? 

Galatasaray spor kulübünde olağanüstü seçim genel kurulu 23 Nisan 2022 tarihinde yapılmasına karar verilirken, genel kurulda yeterli çoğunluk sağlanamazsa seçim 30 Nisan 2022 tarihinde yeniden tekrarlanacak. 

Diğer taraftan Galatasaray'ın başkanı Burak Elmas'ın 23 Nisan günü 'olağanüstü seçim genel kurulunu' toplantıya çağıracağı fakat kendisinin başkanlık için aday olmayacağı öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal