Yeni Malatyaspor'da Teknik Direktör Cihat Arslan, Süper Lig'de kalabilmek için sonuna kadar mücadele edeceklerini söyledi

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Spor Toto Süper Lig'de kalabilme adına sonuna kadar başları dik bir şekilde mücadele etmeleri gerektiğini söyledi.

28.03.2022-17:54 - (Son Güncelleme: 28.03.2022-17:54) Yeni Malatyaspor'da Teknik Direktör Cihat Arslan, Süper Lig'de kalabilmek için sonuna kadar mücadele edeceklerini söyledi

Spor Toto Süper Lig'de aylardır oldukça zor günler geçiren Yeni Malatyaspor, ligde alt sıralardan bir türlü kurtulamadı. Malatya kümede kalma adına bir galibiyet serisi yakalamak isterken bir türlü istenen seri yakalanamadı.

Yeni Malatyaspor'da geçtiğimiz haftalarda göreve getirilen Teknik Direktör Cihat Arslan, Spor Toto Süper Lig'e verilen Milli arada gerçekleştirdikleri antrenmanın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamalarda ;

'Milli ara bizim içi iyi geçmedi'

Milli arayı bizim çok iyi geçirdiğimizi söyleyemem. Campi ve Philip dışındaki yabancı oyuncularımız kendi izinlerini kullandılar. Bizim iznimiz dışında 8-10 gündür gelmeyen oyuncularımız var. Bu da çalışma noksanlığını beraber getirdi. Kulüp bununla ilgili önlemleri noter huzurunda yapacaktır. Halen 4 oyuncumuz aramıza katılmadı. Ama kalanlarla çalışıyoruz. U19 takımında iyi performans gösteren gençlerle iyi bir grup olmaya çalışıyoruz. Önümüzde çok fazla gün var. En iyi şekilde hazır olmaya çalışacağız.

'Antrenman eksikliği beni korkutuyor'

Kendimiz için olmasa bile ligin adaleti açısından ortaya direnç koymamız gerekiyor. Tabii antrenman eksiği beni korkutuyor. Bunları giderip lige pozitif olarak geri dönüş yapmamız gerekiyor.


'Yönetim ve futbolculara yaptığım serzeniş!'

7 kişi çalıştık. Gelmeyenleri sayarsak daha uzun olur. Gelenleri sayarsak, Campi, Mustafa, Muhammed, Atakan, Philip ve kaleciler vardı. Ertesi gün bunun diğer bölümü geldi. Az da olsa çoğaldık, iki kişi daha geldi. Kenan ile Mustafa geldi ve 9 kişiye çıktık. Bu yönetime değil, futbolculara serzenişti. Orada herkes meseleyi yanlış anlıyor. Ne olursa olsun herkes görevini yapmak zorunda. Eğer gelinmeyeceği söylenseydi, ben de buradaki arkadaşlara fazla izin verirdim. Bu kez onların izin konusunda da adalet sıkıntısı olurdu. Çünkü bu bizim iznimiz değil, kafa izniydi.

'Düşsek bile seneye tekrar kazanabiliriz'

Hafta sonu kiralık olan oyuncularımızı hem izledim hem de izlettik. Bu takımın seviye kaybettiği belli. Futbola olan saygımızdan biz mücadelemizi devam ettirelim. Kaybedersek bile seneye nasıl kazanabiliriz ona odaklanmamız lazım. Bunun hamleleri olması lazım. Bu da nasıl olur? Sahada vereceğiniz mücadeleyle olur. Malatya şehri de 'bu takım benim takımım' der. 'Bu takım düşse bile ben bu takımın arkasındayım' o zaman bir enerji ve sinerji ortaya çıkartabilirsiniz. Biz bunu kaybettik tekrar ortaya koymaya çalışıyoruz. Altay maçında yaşanan hakem faciasının da bunda etkisi var. Takım orada çok kırıldı. Kırılınca da herkes milli arada kenarı çekildi. Ama burası bizim meydanımız. Bizim buradan asla çekilme derdimiz yok. Burada sonuna kadar başımız dik mücadele etmemiz lazım.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal