Migros yüzlerce kişiyi işe alıyor: Başvuru nasıl yapılır, şartları neler?

Türkiye’nin önemli süpermarket zincirlerinden Migros, en az lise mezunu olan adayların başvurabildiği personel alımı gerçekleştirecek. Peki Migros personel alımı başvuru şartları neler? Migros personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar…

26.03.2024-17:28 - (Son Güncelleme: 26.03.2024-17:28)

Migros, Türkiye geneli için 358 ilan açarak yüzlerce kişiyi bünyesine dahil etmeye hazırlanıyor. Migros’un personel alımı ile ilgili başvuru detaylarını öğrenmek isteyen adaylar arama motorlarını meşgul ediyor.

Migros en az lise mezunu personel alımı yapacak?

Migros, bünyesinde çeşitli pozisyonlarda personel alımı yapmaya hazırlanıyor. Kasiyer, Satış Danışmanı, Kasap, Şarkütör, Meyve - Sebze Tezgahtarı ve Sanal Market Alışveriş Danışmanı / Teslimat Sorumlusu gibi farklı alanlarda işe alım gerçekleştirilecek.

Başvuru sürecinde adaylardan en az lise mezunu olmaları ve dinamik bir çalışma temposuna uyum sağlayabilecek yetenekte olmaları bekleniyor. Ayrıca, başvuru nitelikleri arasında müşterilere karşı samimi bir yaklaşım sergilemek, güncel kampanyaları takip etmek ve mağaza içinde düzen ve tertibi sağlamak gibi becerilerin bulunması önem taşıyor.

Migros yüzlerce kişiyi işe alıyor: Başvuru nasıl yapılır, şartları neler?

Migros personel alımı başvurusu nasıl yapılır?

Başvurular, adayların ilgili ilanları takip ederek özgeçmişlerini yükleyebilecekleri Migros'un kariyer sayfası üzerinden gerçekleştirilecek.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal