İSKİ ekipleri az kalsın mahalleyi yakacaklardı!

İSKİ ekipleri tarafından Esenyurt’ta yapılan bir çalışma sonrası doğal gaz patlaması gerçekleştirildi. Patlama bir anda alev topuna dönüştü ve etraftaki binaya sıçradı. İki daire kullanamaz hale geldi.

26.03.2024-16:41 - (Son Güncelleme: 26.03.2024-16:59) İSKİ ekipleri az kalsın mahalleyi yakacaklardı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İSKİ, ekiplerinin sokaktaki çalışmaları sırasında doğal gaz borusu patlaması gerçekleşti ve bir felakete dönüştü. Mahalle sakinleri ise panik yaşadı iki daire kullanılamaz hale geldi.

Yangın bodrum katından başladı!

Haber7’den ulaşılan bilgilere göre, olay bugün 13.00 sıralarında Esenyurt’un İnönü Mahallesi’nde meydana geldi. Borusu patlayan doğal gaz sonrası 5 katlı bir bina yanmaya başladı. Binanın önce bodrum katı alevlere teslim oldu ardından üst katta doğru hızlıca ilerledi. Vatandaşların ihbarı sonrası bölgeye çok sayıda sağlık ekipleri, polis ve itfaiye gönderildi.

İSKİ ekipleri çalışması sırasında Esenyurt'ta yangın çıktı

Maddi hasar yaşandı!

Yaşanan kaza sonrası, sokakta bulunan doğal gaz hattı ekipler tarafından kesildi. Aksi takdirde mahallede büyük çaplı yangına dönüşebilirdi. 2 daire kullanılamaz hale geldiği öğrenilirken, yangından yaralanma ve ölüm gibi bir durum yaşanmadığı belirtildi. Fakat maddi hasarın büyük olduğu ifade edildi. 

Panik dolu anlar!

Yangına tanıklık eden mahalle sakini Bahattin Güner, ‘‘İSKİ ekipleri kazısı sırasında doğal gaz borusu patladı. Müdahale ettiler hemen ama Yangın çıkmasına engel olamadılar. Kısa sürede alevler karşıda bulunan binaya sıçradı. İki daire kullanılamaz hale geldi. Şu an için sızıntı onarıldı. Mahallece çok korktuk, çok şükür ki can kaybı ve yaralanma yaşanmadı” dedi.


Züleyha Koyunoğlu
zuleyhakoyunoglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal