Midyeci Ahmet'ten açıklama geldi! Tüm çalışanlarına 13 bin TL maaş verecek

Dünyada 'Midyeci Ahmet' olarak tanınan Ahmet Çiçek, tüm çalışanlarına döviz bazında maaş vereceği açıklamasında bulundu. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Ahmet Çiçek, İstanbul ve Yunanistan'da bulunan çalışanlarına en az 712 Euro maaş vereceğini açıkladı. İşte detaylar...

10.06.2022-00:05 - (Son Güncelleme: 10.06.2022-00:05) Midyeci Ahmet'ten açıklama geldi! Tüm çalışanlarına 13 bin TL maaş verecek

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla son zamanların en çok konuşulan isimlerinden biri olan Midyeci Ahmet olarak tanınan Ahmet Çiçek, yaptığı son paylaşımla gündeme oturdu. Tüm çalışanlarına Euro bazında maaş vereceğini duyurdu. Maaşların en az 712 Euro olacağını söyledi. Bugün ki kurla birlikte Ahmet Çiçek2in vereceği maaş 13 bin TL'ye tekabül ediyor.

"Minimum 712 Euro maaş"

Sosyal medyada Instagram hesabı üzerinden konuyla ilgili olarak açıklama yapan Midyeci Ahmet, Yunanistan’da bulunan fabrikasında çalışan personelinin 712 Euro aldığını söyleyerek, İstanbul’da bulunan fabrikasında çalışan personelinin de en az 712 Euro alacağını açıkladı. Midyeci Ahmet bünyesinde çalışan kişilerin maaşlarını döviz endeksli olarak ödeyeceğini belirten Midyeci Ahmet, çalışanlarının maaşlarının erimeyeceğini söyledi. Çalışanlarının Avrupa’da yaşayan insanlardan kendilerini daha geride hissetmeyeceklerini belirten Midyeci Ahmet, çalışanlarının hak ettikleri ücretleri alacaklarını vurguladı. Bu adımı uzun zamandır planladığını ifade eden Midyeci Ahmet, çok mutlu olduğunu ve çalışanlarına benzer şekilde ödeme yapma gücü olan diğer işletmelere de örnek olmayı umduğunu dile getirdi. Her şeyi vatanı için yaptığını belirten Midyeci Ahmet, gelişmenin herkes için hayırlı olmasını diledi.

midyeci Ahmet

Birçok ülkede şubesi var

Yunanistan'da fabrika açan Midyeci Ahmet'in birçok ülkede de bayisi bulunuyor. Başta Türkiye olmak üzere Almanya, İngiltere, Bahreyn, Katar, Suudi Arabistan, Dubai ve Yunanistan'da şubeleri bulunuyor.

Işıl İlyas
isililyas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal