Michy Batshuayi'nin pozisyonu penaltı mıydı? Zorbay Küçük'e sosyal medyadan öfke dolu paylaşımlar

Süper Lig'in 31. haftasında karşı karşıya gelen Trabzonspor-Beşiktaş derbisinde Michy Batshuayi'nin penaltı gelmesini beklediği pozisyonu tartışmalara neden oldu. Puchacz'ın müdahalesi ile yerde kalan Michy Batshuayi'nin uzun süre yerden kalkamamasından sonra taraftarlar penaltı bekledi. Ama Hakem Zorbay Küçük'ün VAR'ı dinlemesinden sonra maça devam etmesi taraftarlar tarafından büyük tepki gördü. Peki Michy Batshuayi'nin pozisyonu penaltı mıydı? detaylar haberimizde yer almaktadır.

03.04.2022-23:43 - (Son Güncelleme: 03.04.2022-23:43) Michy Batshuayi'nin pozisyonu penaltı mıydı? Zorbay Küçük'e sosyal medyadan öfke dolu paylaşımlar

Süper Lig'in 31. haftasında karşı karşıya gelen Trabzonspor-Beşiktaş derbisinin 29. dakikasında Michy Batshuayi'nin karşılaştığı pozisyona penaltı verilmemesi taraftarlar tarafından büyük tepki gördü. Trabzonspor ceza sahasında topla buluşan Batshuayi Puchacz'ın müdahalesi ile yerde kaldı ve uzun süre ayağa kalkamadı. Bu pozisyon sonrası penaltı beklenirken maçın hakemi Zorbay Küçük'ün VAR'ı dinlemesinden sonra maça devam etmesi taraftarların tepkisini çekti. 

Hakem Zorbay Küçük'ün penaltı vermemesi büyük tepki topladı

Puchacz'ın müdahalesi ile uzun süre yerde kalan Batshuayi tedavi olduktan sonra maça devam ederken hakem Zorbay Küçük'ün VAR'ı dinlemesinden sonra maça devam etmesinden sonra Beşiktaşlı futbolcular pozisyonun penaltı olduğunu savunarak hakeme itirazda bulundu. Pozisyona penaltı vermeyen hakem Zorbay Küçük sosyal medyada Beşiktaşlı taraftarlar tarafından öfke dolu paylaşımlara maruz kaldı. 

Hakem Zorbay Küçük'ün penaltı vermemesi büyük tepki topladı

Zorbay Küçük'e sosyal medyadan öfke dolu paylaşımlar 1

Zorbay Küçük'e sosyal medyadan öfke dolu paylaşımlar 2

Zorbay Küçük'e sosyal medyadan öfke dolu paylaşımlar 3

Zorbay Küçük'e sosyal medyadan öfke dolu paylaşımlar 4

Zorbay Küçük'e sosyal medyadan öfke dolu paylaşımlar 5

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal