Trabzonspor Beşiktaş maçı derbi koreografisi

Süper Lig'in 31. haftasında karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor-Beşiktaş maçı futbolseverler tarafından heyecanla beklenmektedir. Bu akşam oynanacak büyük derbi de Trabzonspor evinde Beşiktaş'ı ağırlarken, bordo mavili takımın derbi öncesi hazırladığı koreografi büyük ilgi gördü.

03.04.2022-22:47 - (Son Güncelleme: 03.04.2022-22:47) Trabzonspor Beşiktaş  maçı derbi koreografisi

Süper Lig'in 31. haftasında Trabzonspor ve Beşiktaş Medical Park Stadyumu'nda karşılaştı. Trabzonspor'un Beşiktaş'ı evinde ağırladığı derbi de bordo mavili takımın maç öncesi hazırladığı koreografi büyük ilgi gördü. Koreografide maraton tribününde şampiyon Trabzonspor yazılı üstü açık otobüs geçişiyle Trabzonspor'un bugüne kadar aldığı şampiyonluk kupaları gösterildi. 

Trabzonspor Beşiktaş maçı derbi koreografisi 2

Trabzonspor tribünlerinde büyük koreografi gösterisi

Trabzonspor Beşiktaş derbisi öncesinde şampiyonluğuna bir adım daha yaklaşmak isteyen Trabzonspor derbi öncesinde tribünlerinden yaptığı koreografi gösterisiyle büyük ilgi gördü. Yapılan koreografi gösterisinde teknik direktör Abdullah Avcı ile beraber geçmişte bordo-mavili ekip ile şampiyonluk yaşayan efsane teknik direktörler Özkan Sümer ve Ahmet Suat Özyazıcı'nın kasketli dev fotoğrafları gösterildi. Koreografide "Şampiyon Trabzonspor" yazılı pankartlar da açıldı. 

Trabzonspor Beşiktaş maçı derbi koreografisi 1

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal