Trabzonspor Beşiktaş 1 - 1 maç özeti ve golleri izle - TS BJK youtube geniş özeti ve maçın golleri

Bu akşam oynanacak olan Trabzonspor Beşiktaş derbisi için nefesler tutuldu. Maçın nasıl sonuçlanacağını merak edenler maç özeti için internet üzerinden Trabzonspor Beşiktaş maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1, TS BJK youtube geniş özeti ve maçın golleri, TS BJK özet Bein Sports gibi terimleri araştırmayı sürdürüyor. Konu hakkında bilinmesi gerekenler haberimizde...

03.04.2022-22:10 - (Son Güncelleme: 03.04.2022-22:31) Trabzonspor Beşiktaş 1 - 1 maç özeti ve golleri izle - TS BJK youtube geniş özeti ve maçın golleri

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasının en önemli maçı bu akşam Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanacak. Bu iki takım arasında oynanacak olan derbi maçı tribünleri başındaki on binler ve ekranları başında bulunan milyonlarca futbol sever tarafından büyük heyecanla takip edilecek. Şampiyonluk için geri sayıma geçen Trabzonspor Beşiktaş karşısında derbi galibiyetini hedeflerken, Avrupa kupalarına katılmak isteyen Beşiktaş ise güçlü rakibinin bu planını bozmak istiyor. Futbol severler ise Trabzonspor Beşiktaş maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor.

Trabzonspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında oynanacak olan Trabzonspor Beşiktaş derbisi bugün saat 20.30’da Medical Park Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 1 ekranlarında canlı olarak milyonlarca futbol severe ulaşacak.

Trabzonspor Beşiktaş maçı hakemi belli oldu

Haftanın en kritik maçı olan Trabzonspor Beşiktaş derbisinin hakemi belli oldu. Zorlu karşılaşmada Zorbay Küçük düdük çalacak. Küçük’ün yardımcıları ise Serkan Olguncan ve Ekrem Kan olacak. Maçın VAR hakemliğini ise Erkan Engin yapacak.

Trabzon’da Hamsik dönüyor

Beşiktaş ile bu akşam derbi maçına çıkacak olan Trabzonspor’da yaklaşık 2,5 aydır takımından uzakta kalan Slovak orta saha oyuncusu Marek Hamsik sonunda formasına kavuşuyor. Maç eksiği nedeniyle derbiye yedek başlaması beklenen tecrübeli oyuncunun skora göre ikinci yarıda sahaya sürülmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Avcı’dan galibiyet şifresi

Süper Lig tarihin en erken şampiyonluğuna bir kaç maç uzaklıkta olan Trabzonspor’da tüm hesaplar Beşiktaş derbisinde kazanmak üzerine kuruldu. Bordo mavililerin teknik direktörü Abdullah Avcı, oyuncularla yaptığı toplantıda ‘’Coşkulu ama akıllı oynayacağız” diyen Avcı, “40 bin taraftarımızın desteğiyle rakibe baskımızı hissettireceğiz. Çalıştıklarımızı sahada yapalım ve 90 dakika boyunca aynı disiplinle mücadele edelim yeter. Müthiş geçen bu sezona güzel bir hikaye daha ekleyeceğinizden şüphem yok. Size güveniyorum” ifadelerini kullandı.

TS BJK maçı

Trabzonspor’da Bakasetas için dalya zamanı

Trabzonspor’un yıldız orta saha oyuncusu Bakasetas, Beşiktaş derbisinde sahada olması halinde Spor Toto Süper Lig’deki 100. maçına çıkmış olacak. Türkiye’ye geldiğinden bu yana Alanyaspor ve Trabzonspor ile toplamda 42 gole doğrudan katkı veren Yunan oyuncu Beşiktaş’a karşı bordo mavili takımın en büyük kozlarından olacak.

Beşiktaş’a derbi öncesi 6 eksik var

Gelecek sezon Avrupa kupalarında mücadele etme amacını gerçekleştirme yolunda Trabzonspor deplasmanında kazanması gereken Beşiktaş’ın maç öncesi 6 eksiği bulunuyor. Siyah beyazlı takımda Mert Günok, Oğuzhan Özyakup, Emirhan İlkhan, Mehmet Topal, Gökhan Töre ve Kerem Kalafat Trabzon’a götürülmedi.

Akyazı tamamen dolacak

Trabzonspor Beşiktaş derbisinin biletleri satışa çıktıktan dakikalar içinde tükendi. Maçın oynanacağı Akyazı’da maç saatinde on binlerce taraftarın tribünlerde yerini alması bekleniyor.

Trabzonspor - Beşiktaş maçı muhtemel 11'leri

Trabzonspor: Uğurcan, Dorukhan, Hüseyin, Denswil, Puchacz, Siopis, Bakasetas, Visca,  A.Ömür, Nwakaeme, Djaniny (Conelius)

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, Can, Souza, Alex, Rıdvan, Ghezzal, Batshuayi, Larin

Trabzonspor Beşiktaş maçının özeti karşılaşma sonrasında Bein Sports’un intenet sitesinde olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal