25.09.2021-14:05 (Son Güncelleme:25.09.2021-14:21)


1

Sezon başında Fenerbahçe'den yollarını ayırarak 2 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Royal Antwerp'e transfer olan Michael Frey, Beçika liginde gol kralı olarak bulunuyor. İsviçreli futbolcudan Fenerbahçe ile ilgili açıklamalar geldi.



2

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'den sezon başında ayrılarak Belçika ekibi Royal Antwerp'e 2 milyon euro karşılığında transfer olan Michael Frey, yeni takımında adeta şov yapıyor. 27 yaşındaki futbolcu yeni transfer olduğu Belçika Ligi'ni adeta estiriyor.



3

İsviçreli futbolcu, transfer olduğu Belçika ekibi Royal Antwerp takımında geride kalan 8 lig maçında attığı 10 gol ile dikkatleri üzerine çekmiş durumda. Bu performansıyla gerek ülkesi İsviçre'de gerek Belçika'da gündem olan futbolcu, büyük yankı uyandırdı.



4

Futbolcu yaptığı etkili çıkış ile Avrupa'da dünya yıldızı golcülerle yarışıyor. Başarılı golcü ile İsviçre basını da özel bir röportaj gerçekleştirdi. Futbolcu Fenerbahçe günleri ile ilgili de açıklamalara yer verdi.



5

İsviçre'nin Watson gazetesine konuşan İsviçreli golcü, verdiği röportajda "İsviçre'de de iyi işler yaptım, Almanya'da oynadığımda da goller attım. Fenerbahçe'de de sakatlanana kadar gayet iyiydim. Eğer sakatlanmasaydım işler başka olurdu. Belçika'da pozisyon oyununu oynamayı daha iyi öğrendim ve bence bu yüzden daha fazla gol atmaya başladım." ifadelerine yer verdi.



6

Sergilediği performans ile İsviçre Milli Takımı'na da göz kırpan Michal Frey, "Milli takımda oynamak çocukluk hayalim, umarım bu hayalim gerçek olur" ifadelerine yer verdi. Futbolcunun bu röportajı ülkesi İsviçre'de gündem oldu. İsviçre'de, Belçika'da gol kralı olan futbolcu büyük ses getirdi. İsviçre basını vatandaşı olan futbolcuyu manşetlerine taşıdı. Futbolcunun yakın zamanda İsviçre Milli Takımı'na çağrılması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR