23.09.2021-15:19 (Son Güncelleme:24.09.2021-09:57)


1

Fenerbahçe'nin eski futbolcuları Michael Frey ve Mbwana Samatta, Antwerp'in evinde Genk'i konuk ettiği maçta adeta şov yaptılar. Dev mücadele 4-2 biterken, Mbwana Samatta ve Michael Frey skor katkısı yaptı.



2

Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Michael Frey, geçtiğimiz sezonlar Belçika ligi ekiplerinden Royal Antwerp'in yolunu tutmuştu. Belçika ekibi Royal Anpwerp'in yolunu tutan Michael Frey, Fenerbahçe'de performansı nedeniyle kadro dışı kalmıştı. Royal Antwerp takımının yolunu tutan futbolcu Belçika'da adeta şov yapıyor. Futbolcu, Royal Antwerp formasıyla gol krallığında bulunuyor.



3

Michael Frey'in yanına yine Fenerbahçe'de istenmeyen adam olan Mbwana Samatta transfer olmuştu. İki golcü Royal Antwerp takımında buluşmuşlardı. İkisi de Belçika ekibinde adeta şov yapıyorlar.



4

Eski Fenerbahçeli Mbwana Samatta ve Michael Frey, Royal Antwerp takımında buluşmuşlardı. İki futbolcuda Antwerp takımında adeta şov yapıyorlar. Son olarak Antwerp takımının, Genk'i 4-2 yendiği zorlu karşılaşmada iki futbolcu da oyuna skor katkısı yaptı.



5

Maçın 69. dakikasında Michael Frey'den gol geldi. Fenerbahçe'nin eski golcüsü Michael Frey'in attığı golden sonra Samatta da asisti yapan isim oldu. 68. dakikada oyuna dahil olan Tanzanyalı golcü , 1 dakika sonra asist yaptı.



6

Mbwana Samatta, Antwerp'te çıktığı 4 maçta 1 gol ve 1 asiste imza attı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR