23.09.2021-14:53 (Son Güncelleme:24.09.2021-09:30)


1

Fransa Ligue 1'de Reims ile karşılaşan Lille, sahasında oynadığı mücadeleyi 2-1'lik skorla kazandı. Burak Yılmaz yaptığı asistlerle geceye damga vuran isim oldu.



2

Fransa Ligue 1 7. hafta mücadelesinde Lille, Reims'i 2-1 mağlup etti. Bu mücadelede Lille, Reims'i mağlup ederek ligdeki ikinci galibiyetini almayı başardı. Maça ise milli yıldızımız Burak Yılmaz damga vurdu.



3

Milli futbolcularımı Zeki Çelik ve Burak Yılmaz'ın ilk 11'de başladığı karşılaşmada Yusuf Yazıcı 75.dakikada oyuna dahil olurken, ev sahibi Lille'nin gollerini 31'de Jonathan David, 43'te ise Benjamin Andre kaydetmeyi başardı.



4

İlk yarının asistlerini Burak Yılmaz'ın yaptığı karşılaşmada bulduğu gollerle ilk yarıyı 2-0 önde kapatan Lille, dakika 74'de Alexis Filips'in penaltısına rağmen Reims karşısında mücadele'den 2-1 galip geldi.



5

Burak Yılmaz maçta gösterdiği başarılı performans ile büyük gündem oldu. Sergilediği futbolla Lille takımında büyük ses getiren futbolcu, maçın kilit adamı oldu. Burak Yılmaz oynadığı oyunun ve galibiyetin ardından Lille taraftarlarının ve Lille takımının bir kez daha hayranlığını kazanmayı başardı.



6

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın yeni Alman teknik direktörü Stefan Kuntz bu maçı tribünlerden takip etti. Lille'de mücadele eden milli oyuncular Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik'i izlemeye gelen Alman çalıştırıcı maç hakkında notlar aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR