25.09.2021-13:03 (Son Güncelleme:25.09.2021-13:20)


1

Fenerbahçe'de sergilediği başarılı performansla Avrupa takımlarının transfer hedefine giren Atilla Szalai hakkında Macaristan Milli Takımı'nın hocası Marco Rossi dikkat çeken açıklamalar yaptı.



2

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'nin başarılı stoperi Atill Szalai Fenerbahçe'ye geldiği günden bu yana başarılı futbolu ile dikkat çekiyor. Fenerbahçe'nin başarılı stoperi gerek gösterdiği performans gerek sahadaki duruşuyla takımın etkili isimlerinden birisi olan Macarlı futbolcu hakkında sıcak gelişmeler yaşanıyor.



3

Atilla Szalai sergilediği etkili performans ile Avrupa takımlarının transferde hedefine girmiş durumda. Futbolcu ile son olarak İspanyol devi Atletico Madrid'in çok ciddi bir şekilde ilgilendiği biliniyordu.



4

Fenerbahçe'nin genç stoperi Atilla Szalai ile başta Atletico Madrid olmak üzere pek çok dev takımın ilgilendiği biliniyor. Fenerbahçe'de geldiği günden bu yana etkili performansıyla göz dolduran futbolcu, büyük takımların transfer radarına girdi. Sarı lacivertlilerin, Macar yıldızı için devre arasında birçok büyük takımın kolları sıvadığı aktarılıyor.



5

Fenerbahçeli yıldız ile ilgili bu gelişmeler yaşanırken, Futbolcunun Macaristan Milli Takım'ı Hocası Olan Marco Rossi'den flaş bir açıklama geldi.



6

Macaristan Milli Takımı'nın hocası yaptığı açıklamalarda Attila Szalai'nin geleceği hakkında Macar basınına açıklamalarda bulundu "Attila Szalai, Napoli'ye mi gidiyor? Milli takıma geldiğinde böyle şeyleri unutmasını söylemiştim (Gülerek). Gelişmesi için birçok fırsat var, geleceğiyle ilgili ilginç şeyler olabilir. Atletico Madrid'in şimdiden milyonlarca euro vermeye hazır olduğunu okudum. Napoli'ye gitmeye de karar verirse, iyi işler yapacağından şüphem yok." ifadelerine yer verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR