Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

MHP'den Stand Yorumu: Düpedüz Provokasyon

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, İstanbul Bağcılar'da bulunan İYİ Parti seçim standındaki bıçaklı yaralama olayıyla ilgili "Düpedüz provokasyon" açıklaması yaptı.

07.05.2018-15:33 - (Son Güncelleme: 09.05.2018-18:45) MHP'den Stand Yorumu: Düpedüz Provokasyon

Bağcılar Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dün Bağcılar Meydan'da 24 Haziran seçimleri amacıyla Milliyetçi Hareket Partisi ve İYİ Parti'nin açtığı stantlarda bulunan parti üyeleri arasında çıkan bıçaklı kavga ile ilgili çalışma başlattı.  Polis ekipleri, kavgaya karıştıkları gözlemlenen 8 kişiyi gözaltına aldı

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın konuyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Yalçın şu ifadeleri kullandı: "İstanbul'da meydana gelen saldırı düpedüz provokasyondur. Bunu fırsat bilenler Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkücü camiayı suçlamaya çalışmışlardır. Bu bir tezgahtır. İpi göğüsleyemeyeceklerini anlayanlar daha başından çamur atmaya başlamıştır."

YARALANAN İYİ PARTİLİ ŞİKAYETÇİ OLDU

Olay sırasında yaralananlardan biri olan Halil Çeliktürk, “Bu saldırının tasarlanmış ve planlanmış olarak gerçekleştiğini düşünüyorum. Spontane gerçekleşmiş bir olay gibi gözükmüyordu” dedi. Halil Çeliktürk saldırganlardan şikâyetçi olduğunu söyledi. Olaydan sonra Avcılar Anadolu Hastanesi’ne kaldırılan Halil Çeliktürk burada verdiği ifadesinde, 6 ay öncesine kadar Milliyetçi Hareket Partisi Bağcılar İlçe Teşkilatı’nın Ülkü Ocakları Yöneticisi olarak çalıştığını ifade ederek, “Milliyetçi Hareket Partisi ile olan siyasi bağlarıma kendi özgür irademle son verdim. İyi Parti’ni kurulmasıyla birlikte Bağcılar İyi Parti Teşkilatı’nda Gençlik Kolları Başkanı olarak siyasi çalışmalara başladım. Milliyetçi Hareket Partisi’nden ayrıldığımda kimse ile herhangi bir husumetim şahsi problemim yoktu. Milliyetçi Hareket Partisi’nden ayrılıp İYİ Parti’ye geçmiş olmam nedeniyle Milliyetçi Hareket Partisi’nde faaliyet yürüten F.A., Ş.B., E.Ö., E.S., T.P., Ü.E. isimli şahıslar son bir aydır şahsıma yönelik ‘Seni öldüreceğiz, teröristsin, FETÖ’cüsün, seni yaşatmayacağız’ şeklinde tehdit ve hakaretlerde bulunuyorlardı” ifadelerde bulundu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın

 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;