MHP Lideri Devlet Bahçeli'den Partisine Uyarı: Cumhurbaşkanı'na Saygıda Kusur Etmeyin

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den Kızılcahamam kampında parti üyelerine uyarı geldi. Bahçeli, partililerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a saygıda kusur etmemelerini istedi.

16.04.2019-09:38 - (Son Güncelleme: 16.04.2019-09:28) MHP Lideri Devlet Bahçeli'den Partisine Uyarı: Cumhurbaşkanı'na Saygıda Kusur Etmeyin

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, belediye başkanlıklarının kadrolarıyla alakalı olarak "Biz bir talepte bulunamayız. Fakat ülkücü olup da kadrolarda liyakatiyle bir yere gelebiliyorlarsa, gelsinler" dedi. Bahçeli, partililerden 'Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a saygıda kusur etmemelerini' de talep etti.

Partisinin merkez yönetim kurulu, merkez disiplin kurulu ve milletvekilleriyle Kızılcahamam kampında buluşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, önceki günkü toplantının gazetecilere kapalı kısmında partililerine uyarılar yaptığı bildirildi.

"BEKLENTİ İÇİNE GİRMEYİN"

Toplantıda, "MHP'nin kazandığı bütün illerde üretken belediyecilik anlayışıyla halka hizmet etmesi gerektiğini ve bu hususta halkın talep ve isteklerinin göz ardı edilmemesi gerektiğini" ifade eden Bahçeli, gerek AK Parti'nin kazandığı belediyelerin, gerekse MHP'nin kazandığı belediyelerin kadrolarıyla alakalı 'ülkücülerin beklenti içine girmemesi gerektiğine' dikkat çekti.

"HERKES ÜSLUBUNA DİKKAT ETSİN"

'Cumhur İttifakı'nı bozmak ve bu ittifaka fitne, fesat karıştırmak isteyenlerin her daim olacağını' söyleyen Bahçeli, bu aşamada partililerinden 'dikkatli olmalarını' talep etti. "Tuzaklara düşmeyin. Birlik beraberliğimizi koruyalım" görüşünü söyleyen Bahçeli, ittifak ile alakalı, yerel seçimlerden önce "Bu ittifak yerel seçimlere dek sürer. Seçimlerden sonra biter" diyenlerin olduğunu hatırlatarak, "Yanıldıklarını görecekler. İttifak 2023'e dek sürecek. Herkes üslubuna dikkat etsin. İttifakı zedeleyecek açıklamalardan, hareketlerden ve tavırlardan uzak durun. Cumhurbaşkanı'na saygıda kusur etmeyin" uyarısını da yaptı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal