MHK ve TFF'nin kararı doğrultusunda görevden alınan Alper Ulusoy, Kasımpaşa - Başakşehir maçıyla beraber Süper Lig'de yeniden görev alacak!

Yakın zamanda MHK ve TFF'nin ortak kararı doğrultusunda bazı hakemlerin Süper Lig görevleri son bulmuştu. Alınan karar büyük yankı uyandırırken bu isimlerden birisi de Alper Ulusoy olmuştu. Alper Ulusoy ile ilgili kritik karar geldi. Hakem Kasımpaşa - Başakşehir maçıyla beraber yeniden Süper Lig'de düdük çalacak.

27.04.2022-14:29 - (Son Güncelleme: 27.04.2022-14:37) MHK ve TFF'nin kararı doğrultusunda görevden alınan Alper Ulusoy, Kasımpaşa - Başakşehir maçıyla beraber Süper Lig'de yeniden görev alacak!

Süper Lig'in 35. haftasında görev alacak hakemler açıklandı. Açıklanan hakemlerin arasında oldukça sürpriz isimler bulunmakta. Açıklanan hakemler içerisinde göze çarpan isimlerden birisi de Alper Ulusoy oldu. MHK ve TFF'nin verdiği kararla görevi son bulan Alper Ulusoy yeniden Süper Lig'de görev almaya hazırlanıyor. 

İstanbul'daki maçı yönetecek

Alper Ulusoy, Süper Lig'de oynanacak olan Kasımpaşa - Başakşehir karşılaşmasında görev alacak. Hakemin zorlu maç ile yeşil sahalara geri dönecek olması dikkat çekmiş durumda. 

Hakkında alınan karar gündeme oturmuştu

MHK ve TFF'nin aldığı kararlar doğrultusunda bazı hakemlerin görevine son verildiği açıklanmıştı. Bu hakemlerden birisinin ise Alper Ulusoy olduğu öğrenilmişti. Son olarak Alper Ulusoy hakkında alınan karar ise gündeme oturdu. Alper Ulusoy, Kasımpaşa - Başakşehir maçıyla Süper Lig'de yeniden düdük çalacak. 


35. haftanın hakemleri

Alper Ulusoy, Kasımpaşa ile Başakşehir arasında oynanacak olan maçta düdük çalacak. Genel olarak 35. haftanın hakemleri ise şu şekilde;

Trabzonspor-Antalyaspor: Atilla Karaoğlan

Fenerbahçe-Gaziantep FK: Sarper Barış Saka

Kayserispor-Beşiktaş: Erkan Özdamar

Galatasaray-Sivasspor: Kadir Sağlam

Konyaspor-Karagümrük: Arda Kardeşler

Giresunspor-Adana Demirspor: Halil Umut Meler

Kasımpaşa-Başakşehir: Alper Ulusoy

Hatayspor-Altay: Abdulkadir Bitigen

Alanyaspor-Yeni Malatyaspor: Turgut Doman

Göztepe-Çaykur Rizespor: Volkan Bayarslan

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal