Kayserispor'da Hikmet Karaman, Antalyaspor maçının ardından hakemliğe geri dönen Cüneyt Çakır hakkında konuştu

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, 1-1'lik beraberlikle ayrıldıkları Antalyaspor deplasmanının ardından düzenlediği basın toplantısında yeniden hakemliğe geri dönen ve ilk karşılaşmasını yöneten Cüneyt Çakır hakkında konuştu.

25.04.2022-10:02 - (Son Güncelleme: 25.04.2022-10:35)

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında ligin en formda ekiplerinden biri olan Antalyaspor'a konuk olan Kayserispor, öne geçtiği karşılaşmada sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Ayrıca karşılaşmada attığı bir gol de VAR incelemesinin ardından iptal edilen Kayserispor, etkili oyunuyla sahada galibiyeti kaçıran taraf oldu.

Cüneyt Çakır geri döndü!

Antalyaspor - Kayserispor maçı ile ilgili olarak dikkat çeken detaylardan bir diğeri ise geçtiğimiz haftalarda flaş bir kararla hakemlik görevinden alınan Cüneyt Çakır'ın bu karşılaşmayla birlikte yeşil sahalara yeniden geri dönmesi oldu.


Hikmet Karaman'dan açıklamalar

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, 1-1'lik beraberlikle ayrıldıkları Antalyaspor deplasmanının ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu çarpıcı açıklamalarda ;

' Güzel bir maç izlettirdiğimizi düşünüyorum. Galibiyeti kaçıran tarafından da biz olduğumuz kanaatindeyim. Çok iyi pozisyonlarımız vardı. Antalyaspor ligin son dönemdeki en formda takımı. Biz de öyleydik aslında. Kaybettiğimiz maçlarda en az 3 maça 9 ya da 7 puanla ayrılmamız gerekiyordu. Kupa maçını oynayarak buraya geldik. Kolay değil. Buradan iyi şeyleri çıkartıp hafta içi antrenmanları yapıp Beşiktaş maçına yansıtmak zorundayız. Oyuncularımız tekrar o hırsı birlikteliği gösterdiler. Ayrıca bu maç ile birlikte yeniden hakemlik kariyerine başlayan tecrübeli hakemimiz Cüneyt Çakır'a 'Hoş geldin' demek istiyorum. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal