Mevlüt Erdinç, Fransa 4. Lig ekibi Racing Besançon'a transfer oldu! Tecrübeli oyuncunun kararı yoğun ilgi çekti

Geride bıraktığımız sezonun 2. yarısını Ümraniyespor'da geçiren Mevlüt Erdinç'in yeni adresi herkese sürpriz oldu. 35 yaşındaki santrafor Fransa 4. Lig ekibi Racing Besançon ile transfer anlaşmasına vardı.

02.07.2022-09:14 - (Son Güncelleme: 02.07.2022-11:00)

Geçen sezonun 2. yarısını Ümraniyespor'da geçiren Mevlüt Erdinç'den dikkat çeken gelişmeler geliyor. Futbolcunun son adresi ise yoğun ilgi uyandırmış durumda. Futbolcu Fransa 4. Lig takiplarından Racing Besançon'un yolunu tuttu.

Resmi açıklama geldi

Mevlüt Erdinç'in son zamanlarda kariyer durakları oldukça ilgi çekiyor. Oyuncunun son olarak Fransa 4. Lig ekibi olan Raving Besançon ile anlaşması büyük ses getirdi. Oyuncunun transferiyle ilgili yapılan açıklamada, 'Türk Milli Takımı'nda da forma giymiş Mevlüt Erdinç, yaz Transfer döneminde takımımıza katılan ilk isim oldu. Kulübümüz, 500'den fazla profesyonel maçı bulunan Mevlüt Erdinç'i kadrosuna katmanın gurununu yaşıyor.' ifadelerine yer verdi.


Kariyeri dikkat çekiyor

Mevlüt Erdinç, Fransa'nın Sochaux takımında başlayan kariyerine sonradan Paris SG takımına transfer olmuştu. Ardından ise Rennes, Saint Etienne, Hannover, Guingamp gibi takımların formasını giymişti. Oyuncu sonrasında ise ülkemizde Başakşehir'e transfer oldu. Ardından ise Türkiye'de Antalyaspor, Fenerbahçe, Karagümrük, Kocaelispor ve son olarak Ümraniyespor formalarını terletti. Son olarak ise Fransız ekibi Racing Besançon'a katıldı. Ana mevkisi santrafor olan oyuncu sağ kanat ve sol kanat olarak görev alabilmektedir.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal